2M Parlak Gıda ve İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

2M Parlak Gıda ve İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

  • Market, Perakende, Mağazacılık (Ticaret), E-ticaret, Gıda

Firma Hakkında

İşletmemizin 46 yıllık deneyim ve tecrübesi ile yaklaşık yarım asırdır siz değerli müşterilerimize ilk gün ki heyecan ve şevkle hizmet vermekteyiz. Çağlayan Adliyesine yürüme mesafesinde, İstanbul’un merkezindeki yeni lokasyonumuzda Süpermarket kategorisindeki tüm ürün gruplarını, özellikle de şarküteri, et, sebze ve meyve kategorilerinde ki uzmanlığı ile sizlere en taze, en leziz, en kaliteli, en uygun ve en hijyenik şartlarda ürün çeşitliliğini sunma misyonumuz bizim için esastır.
Ondan Market olarak kaliteli, sağlıklı, güvenilir ve hijyenik alışveriş ortamını TS ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, TS EN ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS ISO45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleriyle desteklemektedir.
Şirketimizde Kadın Yönetim Kurulu ağırlığı ile birlikte beyaz yaka kadın çalışan oranı %60 olup, kadın istihdamına önem vermektedir.
Ekosistemimizde olan konulara sadece duyarlı kalmayıp icraata geçen ve bunu gönülden yapan bir firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Ondan Market olarak sadece satış hedefiyle yetinmeyip, mevcudiyetinin sorumluluklarını da topluma ve ülkesine karşı yerine getirmenin farkındalığı içerisindedir.