4M Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi

4M Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi

Firma Hakkında


4M Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.

İKİNCİ OFİSİNİZ 4M,

1990 yılında başlayan faaliyete başlayan 4M, %30’ dan fazlası 7 yılın üzerinde,50 kişiyi aşan deneyimli kadroya ve 7000’i aşan müşteri portföyüne sahiptir.

Türk ve yabancı sermayeli tüm şirketlere“Ankara’daki İkinci Ofisiniz” sloganı ile hizmet vermeye başlayan 4M’in,
Sizin için yapabileceği bir hizmet mutlaka vardır.

4M, Bilginin sınırlı verilerek müşterinin kendisine dönmesini bekleme gereği duymadan, hak ve sorumluluklarını doğru olarak bildirmeyi kurumsal bir görev bilerek,1990 yılından beri uygulamaktadır.

4M, Müşterinin kendi şifresi ile girerek işinin her aşamasını, son durumunu görebildiği, dosya ve iş talimatlarını gönderebildiği kendi ofis otomasyon programı ile hizmet vermektedir.

4M’in kurucusu 1946 doğumlu Himmet Öztürk, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur.

Himmet Öztürk, 1970 yılında başladığı tavukçuluk sektöründe KÖY-TÜR adını koyan, ilk pazarlama teşkilatını kuran, 1990 yılına kadar
Türkiye’de Tavukçuluk sektörünün gelişmesine büyük katkıda bulunan bir sanayicidir.

Avrupa Patent Vekili olan Himmet ÖZTÜRK, Türk Patent Enstitüsünde tutulan Marka (sicil no:1) ve Patent (sicil no:1) vekilliği siciline kayıtlıdır.
7 yıl Patent ve Marka Vekilleri Dernek Başkanlığını sürdüren Himmet Öztürk, Patent ve Marka Vekilliği Yeterlilik Sınavı öncesi kurslarını başlatmış ve eğitimci olarak görev yapmıştır.

Dernek başkanı olarak, 2008 yılında kurulan Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Sektör Meclisi’nin kuruluşuna önderlik etmiştir.

Müşterinin doğru ve yeterli bilgi alabileceği WEB siteleri ile bir sosyal sorumluluk projesi olarak sunulan “Yatırım Bilgi” Web sitesi güncelleşerek yayınlarını sürdürmektedir.

4M, bilginin sınırlı verilerek müşteri kazanmayı beklemek yerine, bilgilenmiş, doğru karar vermiş müşterinin, 4M’den hizmet talep edeceğini bilen ve inanan bir kuruluştur.

Çalışanlarımızla ulaştığımız başarımız, müşterimizin tercihinin doğal sonucudur.