Abay Pharma

Abay Pharma

  • İlaç Sanayi

Firma Hakkında

25 Yıllık Abay Group tecrübesi ile ticari faaliyetlerine başlayan Abay Pharma, ilaç, medikal ve sağlık ürünlerinin ithalat, ihracatı ve lisanslanması konularında faaliyet göstermektedir.
Abay Pharma, kısa sürede sektörün öncü kuruluşlarının arasında yer almıştır. Daha çok uluslararası platformlarda çalışmalarına ağırlık veren firmamız, Türkiye dahil olmak üzere 30'u aşkın ülke ile ticaret hacmini artırmaya devam etmektedir.
Yurt dışı tecrübesini 2018 yılı itibariyle yurt içine taşıyan firmamız, tüm Türkiye'de ilaç ve medikal alanında hizmet vermektedir.
Deneyimli kadrosu ve profesyonel yönetimi ile ticari anlamda karşılıklı kazanma anlayışını benimseyerek, sektörün gelişmesi yönünde adımlar atmaktadır. Abay Pharma sağlık sektörüne hizmet vermek üzere, dürüstlük ve doğruluk prensiplerini benimsemiş ve müşterilerine kaliteli hizmet sunma konusunda uzmanlaşmış ekibi ile hizmet vermektedir.
Abay Pharma güvenilir ve tanınmış, OTC, OEM, tıbbi ürünler ve ilaçlar, medikal, kozmetik, ortopedik ürünlerin ve gıda takviyelerinin Asya’dan Afrika’ya kadar birçok ülkede satışını yapmaktadır. Şirketimiz uluslararası düzenlenen ihalelere katılmakta, iç pazarlarda hem global markaları temsil etmekte hem de kendi ürünlerini satmaktadır.

Firmaya Ait İş İlanları