Ac Makine Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi

Ac Makine Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi

  • Makine ve Ekipmanlar, Elektronik Kart Sistemleri, Ayakkabıcılık, Elektrik & Elektronik, Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları

Firma Hakkında

AC MAKİNE, Comelz’in Türkiye, Azerbeycan, Özbekistan, Gürcistan, İran, Irak, Lübnan ve diğer Türki ülkelerdeki resmi distribütörüdür ve Comelz’in Türkiye ve Ortadoğu’da satış ve satış sonrası operasyonlarını yerine getirmekle yükümlü tek yetkili oluşumudur. AC Makine ailesi, Comelz’i bu coğrafyada organik ve dinamik halde tutmak gibi elzem bir görevi başarıyla yerine getirmek için 7/24 çalışmaktadır.
COMELZ, 1943 yılından beri ayakkabı, çanta ve diğer deri ürünlerinin üretiminde ilk aşama olan deri kesim aşamasına; makineleri, yazılımları ve ileri teknoloji ürünleriyle yön vermektedir. Comelz dünyada Nike, Adidas, Reebok, New Balance, Louis Vutton, Prada, Converse, Burberry, Celine, Gucci ve Christian Dior gibi isimlerin üretimlerine inovatif teknolojileriyle ışık tutan bir markadır. Comelz markasının perde arkasında deneyimli ve alanında uzman mühendislerden kurulmuş güçlü bir arge ve ürge bulunmaktadır. Bu ekip, kesim kalitesi, üretim hızı ve verimlilik konularını temel alarak var olan teknolojiyi ileri taşımak üzere durmaksızın çalışmaktadır. İlk çift kafalı makineyi ve konveyör bantlı deri kesim sistemini dünyaya tanıtan firma olan Comelz, derinin kesilmesi ve kesilmiş parçaların toplanması işlerini eş zamanlı hale getirdiği için 2002 yılından beri pazarda ilgi odağı olmuştur. O günden bugüne büyüyerek gelişen Comelz Türkiye ise, bugün dünyada Comelz’in önemli bir üssü konumundadır. AC Makine, Comelz’in Türkiye ve Ortadoğu’da satış ve satış sonrası operasyonlarını yerine getirmekle yükümlü tek resmi oluşumdur. AC Makine ailesi, Comelz’i bu coğrafyada organik halde tutmak gibi elzem bir görevi başarıyla yerine getirmek için 7/24 çalışmaktadır.

Firmaya Ait İş İlanları