Aceser Pres Döküm Su Armatürleri

Aceser Pres Döküm Su Armatürleri

  • Üretim / Endüstriyel Ürünler

Firma Hakkında

1982 Yılında iş hayatına başladığımız Musluk ve Batarya sektöründe 1990 yılında çığır açarak kendi markamız olan ACESER Mutfak & Banyo Armatürleri adı altında bugün banyo ve mutfak armatürleri duş sistemleri ile banyo aksesuarları olmak üzere dört ana ürün grubunu müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.
ACESER Mutfak & Banyo Armatürleri , merkez ofisimiz SANCAKTEPE- İSTANBUL ‘da olup, 400m2 arsa üzerine kurulu, 2000 m2 kullanım alanıyla hizmetlerine devam etmektedir. Fabrikamız ATAŞEHİR –İSTANBUL da olup, 1000 m2 üzerine kurulu 2000 m2 kullanım alanıyla faaliyetlerine devam etmektedir.
Kaliteyi müşterisinin en temel hakkı olarak gören ACESER MUTFAK& BANYO ARMATÜRLERİ TS EN 200 TS EN 817 ve ISO 9001 Sistem kalite belgeleri ile hem üretim ve yönetim sistemlerinin hem de ürettiği ürünlerin kalitesini güvence altında tutmaktadır.
Katılımcı yönetim anlayışı ile süreçlerini sürekli iyileştiren, bilimsel yöntemler ile her türlü sorunu çözüme kavuşturan, takım çalışmaları ile etkin ve verimli bir üretim ortamı oluşturan KURUMUMUZ değişimi izlemeye ve kaliteyi peşinden sürüklemeye devam etmektedir.
Sektörün en beğenilen ürünleri ile her türlü çalışmasını müşteri odaklı gerçekleştirmeyi iş hayatının olmazsa olmaz unsurlarından gören, pazarlama ve müşteri hizmetleri konusunda da geliştirdiği yaklaşımları ve müşteri anlayışı sayesinde sektörün en beğenilen kuruluşlarından birisi olmuştur . Gerek iletişimin, gerek müşteri beklentileri konusundaki hassasiyetin, gerekse satış ve satış sonrası hizmet ve desteklerin geliştirilmesi konusunda yeni yaklaşımlar ve hizmetler üretmek üzere çalışan uzman ekibi ile pazarlama grubu, sektörde müşterisine en hızlı ve en doğru hizmeti sunmayı amaçlamış, yaptığı eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri ile sektörün büyümesine ve gelişmesine önemli destek sağlamıştır.
Gelecek vizyonunda ACESER MUTFAK & BANYO ARMATÜRLERİ markasını bir dünya markası haline getirmek yatan KURUMUMUZ bu bağlamda belirlediği stratejik hedefleri doğrultusunda müşterilerinin de desteği ile yeni ürünleri, yeni kalite yaklaşımları ve müşteri hizmetleri ile geleceğin büyüyen gücü olmaya devam etmektedir.