Actionlike

Actionlike

  • Bilişim

Firma Hakkında

Biz Kimiz?
Actionlike olarak, sektörün en iyilerinden oluşan profesyonel ekibimiz ile hizmetlerimizi olabilecek en iyi seviyede müşterilerimize sunuyoruz. Medya Hizmetleri için en önemli konulardan biri de medya ile ilişkiler ve iş ağıdır. Medya kökenli ekibimizle kurum ile medya arasında ideal iletişimi kurarken, bu özelliğimizle rakiplerimizden ayrılıyoruz.
Gücümüz
Yolumuza profesyonel ekibimizin gücünü, bizimle çalışan müşterilerimiz gücü yapmayı amaçlayarak çıktık. Sektörün trendlerini takip eden tasarım ve pazarlama ekibimiz ile son teknolojilere hakim yazılım ekibimizin tecrübeleriyle geliştirdiğimiz portföyümüzle verdiğimiz hizmetlere güveniyoruz.
Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
Sadece profesyonellerle çalışarak işimizi garanti altına alıyoruz. Memnuniyet ve kaliteli hizmet bizim için her şeyin önünde ve üstünde. Yıllardır biriktirdiğimiz tecrübe ve Türkiye'nin sayılı kişilerinden oluşan iş ağımız ile medyaya hakimiz. Önümüzdeki engelleri, geride bıraktığımız engellerden edindiğimiz tecrübe ile nasıl aşabileceğimizi kesinlikle biliyoruz.
Vizyon - Misyon
İşinin ehli ekibimizin yeteneklerini, müşterilerimiz için eserlere dönüştürmek, MT Medya Ajans'ın asli görevidir. İşin doğrusunu ve iyisini, her koşulda yapmak, gerekli tüm engelleri aşmak için tüm çabayı sarf etmek ve mümkün tüm teknolojileri kullanmak ise vizyonumuzdur.

Firmaya Ait İş İlanları