Akkol Catering

Akkol Catering

  • Catering, Yiyecek Hizmetleri

Firma Hakkında

Akkol Hazır Yemek San. ve Tic. A.Ş

AKKOL CATERİNG; 2007 yılında yiyecek ve içecek hizmetleri sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Bugün iş merkezi, inşaat, sanayi, eğitim ve hastane gibi çok değişik sektörlere hizmet veriyoruz. Ayrıca uygun konumlarda yapmış olduğumuz restoran yatırımlarıyla da müşterilerimize üst düzey kalite sunuyoruz.

Türkiye‘de 26 ilde hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin mutfaklarında üretim yapıyoruz ya da merkez mutfağımızdan taşıma yapıyoruz. 26 ilde, 3 ülkede, 100'ün üzerinde kuruma, 200.000 kişiye, 2000'i aşan tecrübeli personelimiz ile hizmet veriyoruz.

2014 yılı ile IFC ve AHA şirketlerimiz ile yurtiçinde ve uluslararası alanda yiyecek içecek hizmeti sunmaya başladık. GLD markamız ile farklı konseptleri bünyemize kattık. 
Global markalara hizmet etmeye başlayarak kalitemizi ispatladık.

Günlük 200.000 adet yemek üretimi ve 2000’ ini aşkın eğitimli personel ile büyümeye devam ediyoruz. Türkiye’ nin her şehrinde mevcut yapılanmamız ile müşterilerimize kaliteli hizmet tek amacımız.

Sürdürülebilir kalite anlayışımız ile var olan hizmetlerimize devam ederken, sektörün dinamiklerini takip ederek yeni şirketler kurduk. Bunlardan biri olan HAKA şirketimiz ile sağlık sektöründe yiyecek içecek hizmetlerine başladık.