Aktürk Dış Ticaret Ltd.

Aktürk Dış Ticaret Ltd.

Firma Hakkında


WİNTERHALTER GASTRONOM GmbH
 

Kurucusu olan Karl WİNTERHALTER kadar geçmişe sahip olan WİNTERHALTER GASTRONOM GmbH günümüzde sektörünün önde gelen isimler arasında anılmaktadır. Yılların vermiş olduğu tecrübe ve deneyim Winterhalter 'i piramidin zirvesine doğru taşımaktadır.
Karl WİNTERHALTER 1947 yılında evinin garajını kendisine tahsis ederek başlamış olduğu serüvenine bir gün Winterhalter markasıyla endüstriyel mutfakların en önemli unsurlarından bulaşık,bardak ve yıkama çeşitleriyle ismini yazdıracağını düşünmemiş olsa gerek!
...İlk yıllarda elektrikli ve elektriksiz ev aletleri olan ütü,grill,kahve makineleri,elektrikli ısıtıcılar, fritöz, gaz lambaları ve arabalar için yük taşıma vagonları yaparak üretime ile ilk adımını atmış. 1957 yılında ilk bulaşık yıkama makinası modeli olan GS 60 üretilmiş. Ve bu arada atölye olarak kullanılan garaja evi ve birde yeni atölye binası eklenmiş. İlk otomatik gövdeye sahip olan GS 80 modelinden sonra Tettnanger Strasse 72 88074 Meckenbouren adresinde seri üretime geçilmiştir. Şu anda

Meckenbouren (Almanya)
Endingen (Almanya)
Rüthi (İsviçre)

olmak üzere üretim üç noktadan yürütülmektedir.
Winterhalter Almanya merkezinde yaklaşık 500 kişilik kadrosu ile üretim ve servisi ile hizmet vermektedir.
Winterhalter 'in bulaşık,bardak,kazan,tepsi ve sebze yıkama makinelerine ait 80'den fazla modeli bulunmaktadır.
Winterhalter başta Almanya olmak üzere 1967 yılında da Hollanda ile 13 ülkede satış ve servis ağını kurmuştur. 1993 yılında Türkiye temsilciliği, Ersin Aktürk'ün tarafından kurulan Aktürk Dış Ticaret Ltd.Şti.ile faaliyete geçmiştir.Servis merkezini İstanbul'da olan Winterhalter devreye giren bölge servisleri ile beraber

İstanbul
Ankara
Antalya
    Merkez
    Side
    Kaş
İzmir
Bursa
Adana
Konya
Kayseri
Marmaris

10 ayrı ilde servis vermektedir.
Winterhalter 1100 çeşit yedek parça stokuyla arıtma cihazları,deterjan,parlatıcı ve genel temizlik ürünleriyle tek elden müşteriye cevap vermektedir.Winterhalter kalitesinin yanında servise verdiği önemi, orjinal yedek parça stoku ve üretimden kalkan modellerin 10 yıl yedek parça temin garantisi vermesiyle kendisini ispatlamıştır.

WİNTERHALTER GASTRONOM GmbH

Endüstriyel, Bulaşık, bardak, tepsi, kazan, sepet ve sebze yıkama ve çatal-bıçak polisaj makinelerine ait 80'den fazla modeli bulunmaktadır.
Ayrıca Winterhalter Bulaşık yıkama makinelerinin orjinal deterjanları ve genel temizlik ürünleri satışını da yürütmektedir.
Winterhalter İstanbul merkez olarak ,Antalya 'da bulunan şubesi ile birlikte İstanbul, Antalya, Ankara, Marmaris, İzmir ve Adana'da faaliyet gösteren Teknik Servisleri ile müşterisine en kısa sürede ve tek elden hizmet verebilmektedir.

WİNTERHALTER GASTRONOM GmbH

There are more than 80 models of industrial dirty dish glass tray,couldron,basket and vegatable washing machines silverware polishing machines.
Winterhalter Gastronom GmbH also performs sales of orijinal detergents for washing machines And general cleaning products.
Winterhalter Gastronom GmbH, thanks to its head quarters in İstanbul,branch office in Antalya and technical services in İstanbul, Antalya, Ankara, Marmaris, Bursa, Konya, Kayseri, İzmir and Adana can render service toall its costumers from one point.