Al-Cap Amb. San. ve Tic. A.Ş.

Al-Cap Amb. San. ve Tic. A.Ş.

  • Plastik ve Ürünleri

Firma Hakkında


Al-met Metal San. ve Tic. Ltd. Şti.

27 yıldan beri süregelen güven, profesyonel hizmet anlayışı ve bilgi birikimi ile Abidin Altıntaş, 2004 yılından itibaren ALCAP markası ile içecek sektörüne hizmet vermeye başlamıştır. Önceden olduğu gibi bugün ve yarında en iyi şekilde servis vermek üzere 28mm çift parça plastik kapak, metal taçlı kapak ve 28x15,5 aluminyum vidalı kapak üretimleri ile çalışmalarına başlayan ALCAP geçmişten gelen deneyimini hammadde ve üretim teknolojilerinin ulaştığı son noktalar ile birleştirerek sektöre hizmet vermeye devam edecektir.

ALCAP, İçecek sektörüne yönelik kapak üretimi konusunda plastik kapak ürünü için, üstün kompresyon kalıplama prensibi ile, dünyaca tanınan ve önde gelen dev dolum firmaları tarafından onaylanmış, Fransız Fullytop AF2PN kapak tipi lisansı ile üretim yapmaktadır. Contalı (çift parça) Plastik Kapak ürünü, PCO ve BPF boyun tipli pet şişelere uygulanabilmekte, kola bazlı meşrubatlar, biralar, normal ve gazlı sular için mükemmel kapatma ve karbondioksit muhafaza özelliklerine sahip olarak üstün performans ile her tip kapatma kafasına uyum göstererek çalışmaktadır.
Firmamız, Metal Taçlı Kapak ve Aluminyum Vidalı Kapak üretimlerinde de yine üstün yetkinlikte  pres ve contalama hatları ile üretimlerini hammadde girişinden nihai ürün çıkışına kadar geçen süreçte el değmeden steril olarak üreterek sevkıyata hazır hale getirmektedir.
Üretilen Metal Taçlı Kapak ürünü, Standard cam şişelere uygulanabilmekte, kola bazlı meşrubatlar, biralar, alkollü ve alkolsüz hafif içecekler için ideal performanslarda kullanılabilmektedir.

Aynı şekilde Pvc granül contalı 28X15,5 Aluminyum Vidalı Kapak ürünü, vida boyunlu standart cam şişelere uygun olup, üstün kapanma ve sıvama özellikleri ile Gazlı meşrubatlar, Bira, Maden suyu ve  su da üstün koruma özelliği gösterir.

Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarındaki ülkelere  ihracat yapan ALCAP, zaman içerisinde mevcut ürün portföyünü sektör ihtiyaçlarına göre yenileyerek geliştirmekte, Haziran 2005 itibarı ile ürün gamına 30x25 Su kapağını ekleyerek gazsız su sektörünede hizmet vermeye başlayan firmamız aynı zamanda piyasa konjonktüründe geçerli olan ISO 9001/2000 kalite yönetimi sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Bu sistemlerin yanı sıra, dünya markalarının kendi iç dinamiklerinde oluşturdukları ürün ve işletme onay prosedürlerini son aşamaya getiren firmamız gereken zaman dilimi sonunda söz konusu onayları alarak kaliteli servisine kesintisiz olarak devam edecektir.

ALCAP, mevcut ürün skalasının yanı sıra, sektördeki gelişmeler ile eşgüdümlü olarak farklı plastik ve metal kapak ürünleri yatırımlarını aralıksız gerçekleştirerek hizmet vermeye devam edecektir.

Yönetim Kurulu Başkanı
Abidin ALTINTAŞ