Alga Bilişim Bilgisayar

Alga Bilişim Bilgisayar

  • Bilişim

Firma Hakkında

Alga Business Solutions, 2012 yılından beri Otomotiv, Finans ve Dijital reklamcılık gibi sektörlere bilişim hizmeti vermektedir.
Firmamızın ürettiği Otomotiv Bayileri yönetim Sistemi Yazılımımız Türkiye Geneline yayılmış olan Otmotiv Firmalarının Bayi Yönetim Sistemi Desteğini kapsayacak şekildedir. Servis, Satış, Yedek Parça ve Cari modülleri ve Distribütör ile Bayi arasında online iletişim sağlama modülleri ile sektörde lider olma özelliğindedir.
RECALL Yazılımımız, Finans sektöründe, Varlık Şirketleri ve Hukuk Firmalarının İdari Takip, Yasal Takip ve Borç/Alacak takibi yapmaları için geliştirilmiş sektöre özel en büyük yazılımlarındandır.
Ekibimizdeki bilgi birikimi ve deneyimleri yeni Kurumsal Firmalara da aktarabilmek en büyük hedefimizdir. Şirketimiz kendi konularında deneyimli ve uzman ekibi ile profesyonel çözümler üretmektedir.
Misyonumuz: Müşteri odaklı yaklaşımımız, firmalara özel çözümlerimiz, etkili ve verimli çalışmalarımızla müşterilermize, çalışanlarımıza ve İş Ortaklarımıza değer katmak ve bu değeri sürdürmek
 
Vizyonumuz:  Bilgi Teknolojileri Sektörünün önde gelen Firmalarından biri olmak.
 
Değerlerimiz: Doğruluk, dürüstlük, müşteri odaklı çözümler sunmak ve yenilikleri takip ederek kendimizi sürekli güncel tutmak