Aneda Gıda San. ve Tic. Ltd Şti

Aneda Gıda San. ve Tic. Ltd Şti

  • Gıda

Firma Hakkında

1995 yılında kurulan, tüm Türkiye’ye ve yurtdışına yüksek standartlarda ürettiği ürünleri yüksek kalite ile ulaştıran, güler yüzlü çalışanları ile kalite ve güven ilkesini benimseyerek yoluna devam eden, sektöre getirdiği ilkler ve yenilikçi çözümler ile gücüne güç katan, sektörünün lideri Aneda Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti.,  çalışanları ile el ele, hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. 
Vizyonumuz: Türk yöresel lezzetlerinden olan mantıyı ve yöresel diğer ürünlerimizi n ISO 9001 ve ISO 22000 kalite standartlarına uygun şekliyle ve \"çalışanlarımızın mutluğunu sofranıza taşıyoruz\" mottosu ile Türkiye ve Avrupa başta olmak üzere tüm dünya geneline yayılmasını sağlamak ve şimdiye kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı bir çok sosyal sorumluluk projesini Türkiye ile sınırlı kalmadan tüm dünyada gerçekleştirmek.
Misyon: Tüketici ve müşterilerine en pratik, en taze, en lezzetli ürünleri, sağlıklı ve güvenli değer zinciri ile sunmak, lider ve yenilikçi marka olmak. Ürün çeşidi ve kalitesini tüketici beklentileri ve istekleri doğrultusunda yönlendirmek. İş ortaklarımıza ürün memnuniyeti %100 olan katma değeri yüksek ürün sattırarak müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmak temel prensibimiz.
İnsan Kaynağı Uygulamaları: 
Eğitim: İnsan kaynağımıza yatırım yapmanın ve çalışanlarımızı eğitimlerle desteklemenin, kurumun hedeflerine ulaşmasında etkin rolü olduğu inancı ile hareket etmekteyiz.
İşe Alım: Doğru işe doğru insan ilkesini benimseyerek kalifiye insan istihdamı sağlamak bizim hızlı ve doğru adımlarla büyümemizi ve gelişmemizi sağlıyor.
Motivasyon: Çalışanlarımızın iç huzurunu önemseyip iş mutluluğunu ve motiavasyonunu yüksek tutmak departmanımızın temel amacı. Kurum içerisinde kurduğumuz Tiyatro kulübü, ayda bir düzenlediğimiz, iletişimimizin bol olduğu ve kahkahalarımızın eksik olmadığı yemekler ve çeşitli aktiviteler kurum içi mutluluğumuzu arttırıyor ve bizleri dinç tutuyor.
Şubeler:
İstanbul Avrupa Yakası Şube
Ankara Şube
Eskişehir Şube
Bayilikler:
Ankara Bayii
Bursa Bayii
Balıkesir Bayii
Çanakkale Bayii
Kastamonu Bayii
Konya Bayii
Samsun Bayii