Ar Grup Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ar Grup Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Firma Hakkında


Ar Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.

Ar Makine San. & Tic. Ltd. Şti. 1971 yılında kurulmuş,1975 yılından itibaren de Türk Traktör Fabrikasına yan sanayi olarak çalışmaya başlamıştır.Kuruluşundan bugüne kadar otomotiv sanayii haricinde de değişik makine ve parça imalatları bulunan firmamız zaman içinde Türk otomotiv sanayisindeki gelişime paralel olarak imalatlarını tamamen otomotiv sanayisine yönelik hale getirmiştir.Ar Makine New Holland-Türk Traktör Fabrikası’na yan sanayi olarak çalışmaktadır.

Firmamız 60 kişilik kadrosuyla 4100 m2 fabrika alanı içinde 2500 m2 kapalı alanda üretimine devam etmektedir.İmalatlarımız talaşlı imalat,pres işleri ve kaynaklı montaj yöntemlerini kapsamaktadır.New Holland-Türk Traktör Fabrikası’na verdiğimiz ürünler çeşitli modellerde kullanılmakta olan pedal grupları ve sac parçalardan oluşmaktadır.

İmalatlarımızda kullandığımız tezgahlar CNC torna ve CNC Dikey İşleme Makinaları (Universal Torna), Sütunlu ve Masa Matkapları,Frezeler,Hidrolik Presler,Eksantrik Presler,Kaynak Makinaları,Testere Tezgahları,Giyotin Makaslar ve çapaklı imalatta kullanılan diğer genel amaçlı tezgah ve ekipmanlardan oluşmakta ve firmamız kullandığı birçok kalıp ve aparatlarıda kendi bünyemizde üretmektedir.Yılda yaklaşık 1.200 ton metal işlenmektedir.

Gelişen teknolojiyi takip etmeyi ve müşterilerine daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan firmamız,organizasyonunda sürekli yeni arayışlar içindedir.