Arcon Kozmetik

Arcon Kozmetik

  • Kozmetik

Firma Hakkında


ARCON KOZMETİK
1997 yılında İstanbul’da kurulan Arcon Kozmetik, bugün alanında Türkiye’nin  lider firmalarındandır. 
Kozmetik dünyasındaki başarı yolculuğuna Yardley markası ile başlayan Arcon Kozmetik,  1999 yılında önemli bir adım atarak selektif kozmetik dünyasının lideri Dior ile işbirligine başlamıştır. Yenilikçi bakış açısını her zaman koruyarak;  Alaia, Aqua Di Parma, Hermes, Jean Paul Gaultier, Issey Miyake, Narciso Rodriguez, Elie Saab, Sensai, Paco Rabanne, Carolina Herrera, Nina Ricci, Prada, Valentino ve Laura Mercier markalarının distribütörlüğünü başarıyla üstlenmiştir.
Uzun vadeli ve yaratıcı pazarlama stratejilerini, kendini sürekli geliştiren çalışanları ile adım adım ileriye taşıyan Arcon Kozmetik, Türkiye’de selektif kozmetik sektörünün öncüleri arasında yer almaktadır. Dünyanın en seçkin ve prestijli markalarının distribütörlüğünü gerçekleştirerek, pazar paylarını her yıl arttırmaktadır.  
Kurumsal alanda ve pazarlama süreçlerinde inovatif yaklaşımları tercih ederek, genç ve dinamik ekibiyle birlikte teknolojiden her alanda yararlanmaktadır. 
Her yıl biraz daha büyüyen Arcon Kozmetik’in İstanbul merkezi 42 Maslak Plaza'da dır. Ayrıca Ankara ve İzmir’de Bölge Temsilcilikleri bulunmaktadır.