Arşe Basınçlı Döküm ve Kalıp Mak.san.tic.ltd.şti

Arşe Basınçlı Döküm ve Kalıp Mak.san.tic.ltd.şti

  • Metal Sanayi, Kalıp Sanayi

Firma Hakkında

HAKKIMIZDA
ASMELTA, 2006 yılında ARŞE Basınçlı Döküm ve Kalıp Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. ünvanı adı altında faaliyetlerine başlamıştır. Kısa sürede müşterilerinin güvenin kazanan firmamız, bugün sıcak (zamak) ve soğuk (alüminyum) kamara metal enjeksiyon dökümleri yapmaya devam etmektedir. Ayrıca müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, diğer işleme işlerini kendi bünyemizde yapmaktayız.

Yaklaşık 1500 metrekare kapalı alanda, 9 döküm makinesi, işleme makineleri, kalıp tadilat alanı ve diğer depo faaliyetlerini yürüttüğümüz alanlarımız bulunmaktadır. 40 çalışanıyla, her gün süreçlerini iyileştirerek, müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak, rekabet ortamında sürdürebilir çözümler sunmaya devam ediyoruz.
İleriye dönük yeni hedefler planlayan, yeni yönetim anlayışıyla yola çıkan firmamız, yeni markası ASMELTA ile hem ulusal pazarda hem de dünya pazarlarında adından söz ettirmeyi hedefliyor.

MİSYON VE VİZYON
Misyon
Kalite yönetim sistemini tüm süreçlerimizde benimsemek, müşterilerimizin rekabet gücünü artıracak kaliteli ve ekonomik çözümler sunarak sektörün önde gelen döküm tedarikçisi olmak.
Vizyon
Süreçlerimizi sürekli geliştirerek Türkiye ve dünya pazarlarında etkinliğimizi artırmak, müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın güven duyduğu saygın bir kuruluş olmak.