Aytok Makina San.ve Tic.ltd.şti.

Aytok Makina San.ve Tic.ltd.şti.

  • Makine ve Ekipmanları

Firma Hakkında

1997 yılında İzmir’de damla sulama plastik ek parça üretimi yaparak faaliyete başlayan Aytok 1998 yılında Konya’ya taşınarak metal grubunda filtre üretmeye başlayarak, Türkiye’nin lider kuruluşu olma yolunda büyük adımlar attı.
Aytok’un gelişmesinin ve teknolojik rekabette öne geçmesinin nedeni, Ar-Ge’ye verdiği stratejik önemdir. Ar-ge departmanı çalışanları, tecrübe ve bilgi birikimini saha deneyimlerinden almaktadır. Yeni ürün geliştirme aşamasında yüzlerce kullanıcı ile yüz yüze görüşen, müşteri beklenti ve taleplerini detaylarıyla analiz eden Ar-ge personeli, üretim imkanları doğrultusunda kusursuz projeler üretmektedir.
Aytok için üretimin vazgeçilmez unsurlarından biri de teknolojidir. Üretimde gerek hız gerekse kalite için teknolojiyi yakından takip ederek sürekli kendini bu yönde yenilemektedir. Aytok 30.000 metrekare alanda kurulu 12.380 metrekare kapalı alana sahip modern fabrikasında yılda, 80’in üzerinde çalışanı ve geniş ürün yelpazesi ile Filtrasyon sistemlerine ihtiyaç duyulan her alanda müşterilerinin ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılayabilmektedir.
Türkiye’de Filtrasyon sistemleri denildiğinde ilk akla gelen marka olan Aytok, bu başarıyı yıllardır uyguladığı kalite politikasına borçludur. Uluslararası normlara uygun kalitesi ile Aytok, global pazarlarda da adından söz ettirmeye başlamıştır.
Müşterilerinin filtrelenmiş su ihtiyaçları için kaliteli ve uzun ömürlü ürünler sunan Aytok, 5 kıtada toplam 60 ülkeye ihracat yapmaktadır. Hedefimiz dünyadaki her ülkeyi Aytok kalitesi ile tanıştırmaktır. Aytok, iç pazarda elde ettiği güven ve tecrübeyi uluslararası pazarlara da taşıyarak yüksek kalite standartlarına sahip ürünleri daha ekonomik fiyatlarla sunmaktadır.
Müşterilerini dostları olarak gören, her türlü talep ve öneriyi dikkate alarak hızlı geri bildirimleri ile alternatif çözümler sunan Aytok, ürünlerini arz ettiği her pazarda ilk tercih edilen marka olmanın gururunu yaşamaktadır.