Baksan Yürüyen Merdiven San. Tic. A.Ş

Baksan Yürüyen Merdiven San. Tic. A.Ş

  • Üretim / Endüstriyel Ürünler

Firma Hakkında

BAKSAN A.Ş. resmi kayıtlara göre 1979 yılında Haşim BAKBAK tarafından kurulmuş ve ilk yerli yürüyen merdiven imalatını yaparak tarihe ismini yazdırmıştır.
Haşim BAKBAK, 1998 yılında vefatına  kadar faaliyetlerini sürdürmüştür. Sonrasında oğulları Erol BAKBAK ve Bülent BAKBAK bayrağı devralarak baksan markasını sektörün öncülerinden biri haline getirmişlerdir.
Yürüyen merdivenin yanı sıra faaliyet konusuna araç üstü ekipman imalatını gerçekleştiren; Ford Otosan, Mercedes Daimler, Isuzu, Bmc, Otokar şasi firmalarının onaylı üst yapıcısı olmuştur.
İmalat sektöründe en az 70 yıllık geçmişe sahip köklü bir firma olan Baksan, aktif bir şekilde imalatını organize sanayi bölgesinde 8.000 metrekare alan içindeki tesisinde gerçekleştirmektedir. Ayrıca Baksan bir BAKBAK grup firması olup; grup bünyesinde Hotel Tilmen, Ödül inşaat, BA’ S Yürüyen Merdiven firmaları da faaliyet göstermektedir.
Baksan A.Ş olarak; kullanıcı odaklı çözümleri hayata geçirmek için uğraşıyoruz. Kullanıcılarımızın her talebini ayrı bir proje gibi ele alıyor ve bunları karşılayan özel çözümler sunuyoruz.
70 yılı aşkın deneyimimizle dünyadaki gelişmeleri takip eden ve değişim dönüşüm süreçlerini doğru yapılandıran bir işletme olmayı hedefliyoruz. Bilgi birikimi ve tecrübemizle, tüm paydaşlarına yaratıcı çözümlerle değer katmaya devam edeceğiz.

Firmaya Ait İş İlanları