Balçık Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Balçık Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

  • Elektrikli Ev Aletleri, Elektrik - Elektronik Malzemeleri, Boru Sanayi, Metal Sanayi

Firma Hakkında

BALÇIK ISI Onursal Başkanımız Süleyman BALÇIK tarafından 1959 yılında Ankara'da kurulmuş olup , günümüzdeki şartlar ve koşullar itibariyle dünyanın önde gelen ısıtma elemanı üreticilerinden biri haline gelmiştir. 60 yılı aşkın geçmişe sahip üçüncü kuşak tarafından yönetilen bir aile şirketi olarak bugün BALÇIK ve TORMEC markaları ile ısıtma elemanları sektöründe deneyim, kalite, güven ve yeniliğin odağı olmayı hedeflemektedir.
Isıtma elemanları(rezistans) imalatı ile başlayarak faaliyet alanları giderek genişletilmiştir. Şirketimiz şu anda dört ayrı bölümünde üretim yapmakta ve özel servisleriyle hizmet vermektedir;
Isıtma Elemanları Rezistans Bölümü; Ev-tipi ve Endüstriyel Uygulamalar için Borulu Isıtma Elemanları Üretimi.
Termostat Bölümü; Su Isıtma Cihazları için Çubuk Tip Termostat Üretimi.
Boru Bölümü; Boru Şekillendirme, İşleme, Montaj Kabiliyetlerine Entegre Paslanmaz Kaynaklı Boru Üretimi.
Metal İşleme Bölümü; Fırında Sert Lehimleme, Parlak Tavlama ve Akımsız Nikel Difüzyon Kaplama Hizmetleri.
Başarımız, sektördeki farklılığımız, ürün, üretim ve hizmet çeşitliliğimizden kaynaklanmaktadır. Yüksek teknolojili ürün & üretim kabiliyetimizle müşterilerimize ve ayrıca da ülkemize katma değer sağlamayı hedeflemekteyiz. Şu anda Ankara Kazan'da bulunan merkez ve üretim tesisimizde yıllık 15 milyonu aşkın parça üretim kapasitesi, 380 çalışanımızla 10.000 metrekare alanda üretim faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
İtalyan tanınmış bir Su Isıtma Elemanı ve Kök tipi Termostat üreticisi \"TORMEC\" firmasının tarafımızdan satın alma işleminin tamamlanması ile 15 yıl önce firmamız Termostat üretimi ile ürün yelpazesini genişletmiştir. Yaptığımız yatırımlar ve gelişimler neticesinde BALÇIK ISI'nın sektörün önde gelen üreticilerinden biri olarak konumu güçlenmiştir. Şu anda ürünlerimiz dünyanın 7 kıtasında yüzlerce farklı bölgesindeki müşterilerimize ve son kullanıcılara ulaşmaktadır. Üretimimiz Ankara,Kazan'daki fabrikamızda devam etmekte olup İstanbul'daki satış ofisimiz ve lojistik depomuz ile desteklenmektedir.
BALÇIK ISI, yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunarak markasını kurumlar önünde de tasdiklemiştir. VDE , CE , ISO Kalite Yönetim Sistemleri ve Ürün Kalitesindeki üretimini sürdürülebilir kılınmasını sağlamış bunları uluslararası standartlara uygun olarak yıllar içinde sürekli yenilemektedir.
Yarım asrı aşkın geçmişiyle BALÇIK , müşterilerimiz için çözüm ortağı olmayı hedeflemekte; Kendine özgü üretim teknolojisi ile özel çözümler ve ürünler geliştirmekte, esnek ve hızlı üretim altyapısı ile lojistik destek sağlamakta, tecrübeli kadrosu ile teknolojiyi, verimliliği, kaliteyi ve güveni temsil etmektedir.