Banyomarka

Banyomarka

  • E-ticaret, Mağazacılık (Ticaret), Yapı Malzemeleri, Yapı Market, Yazılım

Firma Hakkında

Banyomarka kurucularının yapı market ve banyo ürünleri sektöründe 30 yıllık toptan ve perakende ticaret tecrübelerinin internet kullanıcılarının hizmetine sunmak amacıyla 2012 yılında kurulmuş Türkiye'nin ilk, en çok bilinen ve en büyük banyo ürünleri online satış sitesidir.
Banyomarka Türkiye’de ve tüm dünyada tüketiciler tarafından en çok bilinen ve tercih edilen banyo markalarının birbirinden güzel tasarımlı ve hayatı kolaylaştıran ürünlerini “doğru ürün, doğru bilgi, doğru fiyat” politikası ile tek bir platformda sunarak en iyi alışveriş deneyimi ve maksimum müşteri memnuniyetini amaç edinmiştir.
Banyomarka yapı sektöründe kalitesi ve satış sonrası hizmetiyle Türkiye’de ve tüm dünyada marka haline gelmiş tüm üreticilerin ürünlerini, avantaj ve faydalı tüm özellikleri ile açık ve net bir biçimde karşılaştırmalı olarak tüketicilerin hizmetine sunar. Böylece tüketiciler Banyomarka’dan almış olduğu ürünler hakkında tam ve doğru bilgiye sahip olur ve hangi ürünün hangi özelliğine ne kadar ödeme yaptığını bilir.
Banyomarka’da satılan tüm ürünlerde kaliteyi ilke edinmiş ve satış sonrasında tüm Türkiye'de yetkili servis hizmeti veya birebir değişim hizmeti olan markaların ürünleri satılır. Satış sonrasında yetkili servis hizmeti veya birebir değişim hizmeti sunmayan markaların satışı yapılmaz.

Firmaya Ait İş İlanları