Barat Endüstriyel Mühendislik

Barat Endüstriyel Mühendislik

  • Mühendislik Hizmetleri

Firma Hakkında

Barat Endüstriyel Plastik Mühendisliği 2009 yılında kurulmuş olup, ana iş kolu olarak kimya, gübre, petrol & gaz, arıtma ve demir/çelik sanayilerine hizmet vermektedir.

 

Firmamız kurulduğunda kendisine hedef olarak piyasada yapılan işlerden farklı olarak, müşterilerinin nitelikli ihtiyaçlarına cevap verebilmeyi belirlemiştir. Daha önce Türkiye’de tasarımı ve üretimi yapılmamış olan ekipmanların üretimini yapabilmektedir (Gemlik Gübre Sanayi A.Ş. – 1 M CBM/h Gaz Yıkama Tesisi, Dragon Oil – Açık Deniz Platformu / Asit Depolama Tankları – Türkmenistan, Sarl Hayat DHC (Hayat Kimya / Cezayir) – Ultra Çamaşır Suyu Mikseri, Azersu Lenkeran Arıtma Tesisi Gaz Klorlama – Scrubber Tesisi - Azerbaycan vb.) ve yaratmış olduğu bu farklılık sayesinde müşterileri tarafından hem yurtiçi hem de yurtdışı projelerinde öncelikli tercih edilen tedarikçi konumuna gelmiştir.  

 

Firma Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi – Kartepe / Kocaeli’de toplam 4.000 m2 kapalı alanda faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

Barat, EN ISO 9001 : 2008, EN ISO 14001 : 2004, EN ISO 10002:2004, EN OHSAS 18001 : 2007 ve Avrupa Normlarında imalatlara ve ihracata uygunluk belgesi olan CE sertifikalarına sahiptir. Firma ayrıca Türkiye Kalite Derneği (Kalder) üyesidir. Firmamızın sahip olduğu sertifikalar ekte bilgilerinize sunulmuştur.

 

Firmamız tarafından imal edilen tüm tank ve üzeri ekipmanlar CE belgelidir.  

 

Firmamız müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik sanayide kullanılan asit ve kimyasallara dayanıklı en uygun malzeme seçimi ile endüstriyel ekipmanlar üzerine projelendirme, asit ve kimyasallara dayanıklı Yüksek Yoğunluklu Polietilen (HDPE), Polipropilen (PP), PVC levha, boru ve ek parçaları tedariği ile imalat ve montajını yapmaktadır. Firmamız kurulduğu ilk günden itibaren tamamı ithal HDPE ve PP plaka / levhalardan tank ve endüstriyel ekipman imalatı yapmaktadır. Sektörün en ileri üreticilerinden olan Simona AG firmasının Alman menşeili levhaları kullanılmaktadır. HDPE, PP ve PVC malzemelerden Depolama, Karıştırma, Taşıma, Dinlendirme, Daldırma, Çökeltme tankları imalatı, Özel amaçlı kutu, kasa  ve tava imalatları, Wet Scrubber (Gaz Yıkama ve Koku Giderme), Havalandırma ve Baca Sistemleri, Fan,  Pompa ve Proses Ekipmanları imalatları ve müşterinin gereksinimine göre talep edilen diğer özel imalat işleri, mekanik ekipman imalat ve montajları Barat tarafından yapılabilmektedir. Özellikle uzmanlaşmış olduğu alanlar olan Boru Hatları ve Özel tasarım ihtiyaçlara yönelik mühendislik, tasarım ve projelendirme hizmetleri ve Wet Scrubber tesisleri mühendislik, imalat, kurulum, devreye alma ve işletme hizmetleri vermektedir.

 

Firmamız konusunda tecrübeli ekibi ve ekipmanları sayesinde müteahhidi olduğu işletmelere acil durumlarda dahil olmak üzere 7 gün / 24 saat teknik servis hizmeti vermekte ve yedek parça / ekipman tedariği yapmaktadır.

Firmaya Ait İş İlanları