Beneks Mühendislik & Makina Endüstrisi Ltd.şti.

Beneks Mühendislik & Makina Endüstrisi Ltd.şti.

  • Mühendislik Hizmetleri

Firma Hakkında


Beneks Mühendislik

Beneks Taah.Müh.Müm.Mak.San.Ve Tic.Ltd.Şti. 1988 yılında sektörüne küçük bir işletme olarak katılmıştır.Geniş ufku, müşteri odaklı yaratıcılığı, kaliteli üretimi, geniş ürün gamı ile Tekstil Kumaş Terbiye Makineleri üretiminde Beylikdüzü’nde 1600 m² kapalı 1300 m² açık alan üzerinde kurulu üretim tesislerinde 40 kişilik tamamen uzman personel kadrosuyla kendini kanıtlamıştır.

Beneks’in gelişme sürecinin temelinde teknolojik,çağdaş,mal ve hizmet üretmek için ürün yelpazesini sürekli genişletmek, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, üretiminde ve tasarımda kullandığı CNC destekli makinelerle kendini yenilemek olmuştur.

Beneks makine hammadde, mamül, yarı mamül,satın alımından üretimine, üretiminden müşteriye teslimine kadar olan bütün proseslerde, satış sonrası, müşteri hizmetlerinde kalite sisteminin ve sınırsız müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması konusunu ana görev edinmiştir.

Ayrıca Beneks Makine değişik özelliklerde ve müşteri taleplerine uygun ürünleri en iyi kalitede, en güvenilir fiyatla ve en kısa zamanda teslim etmeyi, ürünlerin kullanımı ile ilgili teknik desteği her zaman sunmayı, satış sonrası servis desteğinin sürekliliğini, sınırsız müşteri memnuniyetini kurumsal ilke edinmiştir.