Bilge Sgt

Bilge Sgt

  • Bilişim Danışmanlığı, İnternet, Yazılım

Firma Hakkında

BİLGE SGT
Bilge SGT 2014 yılında Ankara merkezli olarak kurulmuştur ve \"Bilgi Teknolojileri ve Güvenliği\" üzerine çalışmaktadır.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri (ICT) sayesinde kurumların daha yüksek performanslı, güvenli ve verimli çalışmalarını sağlamak amacıyla “Yeni Nesil Teknoloji ve Siber Güvenlik Çözümleri” sunar.
Gün geçtikçe, “İş odaklı teknoloji” yaklaşımının yerini, “Teknoloji odaklı iş” almaktadır. Günümüzde kurumlar için bilginin doğru alınması, hızlı ve verimli işlenmesi, güvenli olarak saklanması, sonucun birimlere hızlıca iletilmesi ve bu akışın asla durmaması için teknolojiyi ana işlerinin merkezine konumlandırmak zorundadır. 
BILGE SGT, kurumunuzun bütün bu süreçleri yeni nesil bilgi ve iletişim teknolojileri kullanarak en doğru, en hızlı, en güvenli, en uygun ve kesintisiz olarak sürdürmenizi sağlar; böylelikle rekabet gücünüzü, yönetim kabiliyetlerinizi, verimliliğinizi arttırır. Kurumları “Bilgi ve İletişim çağı” hedefine somut adımlarla ulaştırmayı hedefleyen BILGE SGT, bu sayede milli fayda sağlamayı ve beraber çalıştığı kurumların değerini arttırmayı görev edinmiştir. 
Bilginin ve iletişimin geleneksel mecraları bırakıp dijital ortama ilerlemesi, beraberinde yeni nesil güvenlik tehditlerini getirmektedir. BILGE SGT kritik işlerde test edilmiş tecrübeli kadrosu ile ihtiyaçlarınıza uygun teknolojiyi en güvenli biçimde kullanmanızı sağlar, kurumunuzun bilgi güvenliğini istediğiniz seviyeye getirmenize yardımcı olur.