Bvr Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Bvr Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

  • Bilişim

Firma Hakkında

BVR BİLİŞİM, alanında uzman İnsan Kaynağı ile Yazılım, Siber Güvenlik, Sızma Testleri, Fiber Altyapı, RF fiber yedeklemesi ve DataCenter hizmetleri vermektedir.
Bilişim Güvenlik zafiyetlerinin doğru tespit eden ve o noktalara yoğunlaşan uzman ekibiyle öne çıkan BVR Bilişim proje ve hizmet ürettiği alanların başında Siber Güvenlik Hizmetleri gelmektedir.
Gelişen teknolojiyle birlikte ortaya çıkan problemlerden biri de siber saldırılar olmaktadır. Giderek artan siber tehdit ortamı içerisinde, alışılagelen koruma teknikleri yetersiz kalmaktadır. Her geçen gün bir yenisiyle karşılaşılan yeni nesil izinsiz erişimli uygulamalar ve fidye yazılımları, özellikle büyük kurumlar için maddi ve manevi kayıpları beraberinde getirmektedir. BVR Bilişim, bu durumu önleme adına; sistem bilgisayarlarının tam kapsamlı korunmasına, kötü amaçlı yazılımların önceden tespit edilmesine ve engellenmesine olanak sağlayan siber güvenlik çözümlerinin Kurumlara özgü tasarım ve danışmanlık hizmetleri ile destek sunmaktadır.
Bu bağlamda faaliyet gösteren Siber Güvenlik ekiplerimiz ofansif bakış açısı ve yetenekleri ile dikkat çekmektedir. BVR Bilişim Güvenlik Ekiplerimiz pek çok kamu kurum ve kuruluşuna, Bankalara ve farklı sektörlerden çeşitli kurumlara güvenlik hizmeti vermektedir.
Bu hizmetlerin yanında tüm GSM, TV, FM frekans bantlarında yasal mevzuatların ve yetkili Kurum ve kuruluşların (BTK) istemiş olduğu EMR ölçümü ve raporlamasını, yeni kurulan ve revizyon yapılan GSM, TV, FM istasyonlarının revize dosyalarının hazırlanması, ayrıca değerli müşterilerimizin güvenlerinden emin olmaları için profesyonel elektromanyetik radyasyon ölçüm hizmetlerini vermekteyiz. Ayrıca Kamu ve özel sektöre İnsan kaynağı hizmeti vermektedir. Bugüne kadar bu sektörlerde başarıyla birçok projeyi üstlenmiş ve hali hazırda birçok kurum ve kuruluşa yukarıda bahsi geçen konularda hizmet vermektedir.