Çağdaş Öncü Okulları

Çağdaş Öncü Okulları

  • Eğitim

Firma Hakkında

Çağdaş Öncü Eğitim Kurumları, 2003 yılında 4 kurucu öğretmen tarafından kurulmuştur. Dershanecilik alanında 11 sene faaliyet gösterdikten sonra, ilkokul, ortaokul ve lise olarak Bursa Özlüce kampüsünde faaliyetlerine devam etme kararı almıştır. 
     
''Çağdaş Öncü Eğitim Kurumlarında olmak bir ayrıcalıktır.''
 
Bursa'da eğitimin çıtası hep Çağdaş Öncü Eğitim Kurumlarınca belirlenmiştir. Tüm eğitim kurumları, Çağdaş Öncü'nün yükselttiği bu çıtayı, eğitime getirdiği farklı ilkeleri, yenilikleri, uygulamaları kendilerine bir nirengi noktası alırlar.
 
Bu anlayışla yola çıkan ve hizmet kapsamını genişleten Çağdaş Öncü Okulları; 12.300 m2 kapalı alanlı, mimarisi ve işletim sistemiyle Bursa'nın en elit eğitim kurumu olarak yoluna devam etmektedir.
 
Butik okul anlayışıyla çok az sayıda öğrenciyi, alanında en iyi öğretmenlerle bir araya getiren Çağdaş Öncü Eğitim Kurumları, ilkesel olarak öğrenci ve öğretim kadrolarını belli standartlara göre seçmektedir. Öğrencilerini yapılan sınavlarla seçen kurum, öğretmen alımlarında da kendi değerlendirme ölçütlerini baz almakta; çok sayıda öğrenci ve öğretmen başvurusu arasından bu kriterlere uyan bireylerle çalışmaktadır.