Çağla Elektrik Ticaret Proje ve Taahhüt Ltd. Şti.

Çağla Elektrik Ticaret Proje ve Taahhüt Ltd. Şti.

  • Elektrik & Elektronik , Aydınlatma, Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt

Firma Hakkında


Çağla Elektrik Ticaret Proje ve Taahhüt Ltd. Şti.


ÇAĞLA ELEKTRİK TİCARET, 1975 yılında Türkiye'nin sanayi şehirlerinden biri olan Bursa'da kurulmuştur .Otel, alışveriş merkezi, hastane, fabrika ve konut tipi binaların tüm elektrik ve elektronik tesisat projelerini hazırlayıp, anahtar teslim taahhüt işlerini yapmaktadır. Kuvvet ve kompanzasyon panosu imalatı, enerji nakil hatları, iç ve dış aydınlatma sistemleri, makine beslemeleri, yıldırımdan korunmak için aktif ve radyoaktif paratoner tesisleri, topraklama tesisatları, zayıf akım tesisatları(Telefon, TV, yangın-hırsız ihbar, CCTV), O.G. trafo tesisleri montaj ve bakımlarını yapmakta olan firma, dünyaca ünlü markaların bayiliklerini de alarak, bu markaların en son teknolojiyi sunan ürünlerinin toptan ve perakende satışını da yapmaktadır..Taahhüt hizmetlerinin yanı sıra, firma bünyesinde müşterisi olan işletmelerin, herhangi bir elektrik arızasında 24 saat ulaşabilecekleri mobil arıza servisi bulunmaktadır. Konusunda uzman elemanlardan oluşan bu teknik ekipler, müşteri ile irtibata geçtikten hemen sonra arızanın oluştuğu noktaya ulaşıp gereken müdahaleyi yapmaktadırlar. Teknik kadro tarafından, değişik sektörlerde birçok fabrikaya, PLC / SCADA otomasyon sistemleri, motor kumanda, statik kompanzasyon uygulamaları, enerji analizi ve harmonik ölçümü yapılmaktadır. Ayrıca firma, 100’den fazla işletmeye danışmanlık yapmakta ve bu firmalara işletme sorumluluğu hizmeti sunmaktadır . 

Firmamız, kaliteye yönelik mantalitesiyle, imalatını yaptığı elektrik panolarını TSE ile belgelendirmiş olup, ürünlerimiz TSE Standartlarının 3367 no'lu maddesine uygun olarak imal edilmektedir. Ayrıca kalite ve dünya standartlarını esas alan firma, bu hizmet anlayışını TS-EN-ISO 9001 :2000 belgesiyle tescillendirmiştir . 

Misyonumuz, müşterilerimize en üst seviyede ilgiyi ve dikkati göstermek, bünyemizde bulunan satış, pazarlama, proje, taahhüt, imalat, 24 saat arıza servisi ve danışmanlık departmanlarımızla elektrik alanı ile ilgili her türlü talebi en kısa zamanda karşılamak ve maksimum kalitede hizmet sunmaktır.

Vizyonumuz, Türkiye'nin bütün bölgelerindeki işletmelere kaliteli hizmetimizi ulaştırmak ve bununla birlikte, uluslararası piyasalarda da iddialı konuma gelmektir. 

Çağla Elektrik Ticaret, yeni yatırımlarda ilk adım olan projeden başlayarak, anahtar teslimi olmak üzere elektrik ile ilgili her talebi karşılayacak kapasitede, gelişen teknoloji ve yükselen dünya standartları ışığında, kendini sürekli yenileyen profesyonel kadrolardan oluşmaktad1r .Firmamız, yatırımlar tamamlandıktan sonra da işletme sorumluluğu, danışmanlık ve 24 saat arıza servis hizmet1eri ile tesislerin güvencesi olmaya devam etmektedir. Firmamızın profili bu yönde oluşturulmuştur . 

Bize göre başarı, ilk önce doğru müşteri kitlesini bulabilmek ve o potansiyeli korumaktır. Bu yolda ilerleyerek, uzun yılların birikimiyle oluşturduğumuz, gurur kaynağımız olan referanslarımıza, her geçen gün bir değerli kuruluş daha katmaktayız. 

Çağla Elektrik Ticaret, deneyimi, güçlü alt yapısı ve mükemmeliyetçi vizyonu ile Türkiye’de sektörün önde gelen kuruluşlarındandır.

Firmaya Ait İş İlanları