Cam Yapı Cam Paz. İnş.taah.tic.ve San.ltd.şti

Cam Yapı Cam Paz. İnş.taah.tic.ve San.ltd.şti

Firma Hakkında


Cam Yapı Cam Paz. İnş.Taah.Tic.ve San.Ltd.Şti

1999 yılı sonunda çift cam  üretimi ve pazarlaması için kurulan firmamız  2000 yılı başında ısıcam yetkili üreticisi ve Şişecam Sanayici Bayisi olmuştur.

 

Ülkemizde 2000’li yıllarda enerji tasarrufunun öneminin daha iyi anlaşılması ve inşaat sektörünün gelişmesine paralel olarak firmamızda büyümesini devam ettirmiştir. Bu bağlamda 2004 yılında 7000 m2 alan üzerinde 4000 m2 kapalı alana sahip modern kendi fabrika binasına taşınmıştır.

 

 2004 yılı içerisinde 2. Kesim ve Isıcam üretim hattını devreye alan olan şirketimiz; Özellikle kaplamalı cam üretimi için gerekli altyapı ve modern makine parkurunu tamamlamıştır.

 

2008 yılında yeni ürün gruplarını bünyesine katmayı hedefleyerek temper, cnc, delik, zımpara ve baskı makinalarını almış ve hemen faaliyete geçirmiştir.

 

2009 yılında kendini bir adım daha öne taşıma hedefi ile hem silikon hem de poliüretan çekebilen yeni robotlu ısıcam hattının sözleşmesi imzalanmış olup, bu hattını 2010 Mart ayında devreye almayı başarmıştır.Bu hattın devreye girmesiyle birlikte üretim kapasitesini hedeflenen düzeye getirmeyi başarmıştır.

 

2011 yılında 14000 m2 kapalı alana sahip olan üretim tesisi için yatırımlar planlanmış olup,2011 yılının son döneminde faaliyete geçirmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

 

Yüksek üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliği ile bayilerine eksiksiz ve kaliteli hizmet vermeyi kendisine ilke edinen firmamız, hedeflerine ulaşmak için gerekli yatırımları yaparak sağlam adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.






Firmaya Ait İş İlanları