Can Gülkesen Danışmanlık ve İnsan Kaynakları

Can Gülkesen Danışmanlık ve İnsan Kaynakları

  • Hizmet, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Danışmanlığı

Firma Hakkında

CGD, Türkiye’de 2 şehirde faaliyeti olan ve Türkiye’nin İnsan Kaynakları alanında teknik olarak en kapsamlı  hizmetleri bir arada sunan ve müşterileri ile projelerde entegre çözüm ortağı olarak hareket eden ender danışmanlık firmalarından birisidir.
CGD, sahip olduğu engin bilgi birikimi ve tecrübeyle, dünyanın en büyük yabancı ve yerli şirketlerine, kamu kuruluşlarına, hızlı gelişen-başarılı yerel şirketlere, İnsan Kaynakları ve Yönetim süreçleri yapılandırma uygulamaları ,  Kurumsal eğitim faaliyetleri , İş Hukuku danışmanlığı , Yönetici Seçme ve yerleştirme hizmetleri , Toplu işe alım projeleri , Teknik Bordro ve Dönemsel dış kaynak temin edilmesi alanlarında profesyonel hizmetlerini sunmaktadır.
CGD bilinirliğini; kullandığı ileri ve güncel teknikler ile nitelikli ve deneyimli uzmanlar ile bütünleştirerek dünyanın pek çok yerinde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren kuruluşa sunduğu yüksek kaliteli hizmetlere borçludur. 
Hizmet sunduğumuz sektörler;
Hizmet sunduğu sektörler arasında Perakende, Mühendislik, Teknoloji , Digital dönüşüm firmaları ,  Endüstriyel yapım projeleri , bankacılık, üretim ve pazarlama şirketleri, sağlık ( hastahane ) , ilaç, havacılık , savunma sanayi  yer almaktadır. Hedefimiz, çok uluslu şirketlerden, büyük firmalara; kamu kurumlarından, hızla büyümekte olan tüm müşterilerimize en iyi kalitede hizmet sunmaktır.
Gücümüzü müşterilerimize kattığımız değerden, çalışanlarımız arasındaki dayanışma ve farklı kültürlerdeki müşterilerimizle yaptığımız çalışmalardan kaynaklanan bilgi birikimimizden alıyoruz. Değişen koşullarda esnek, hızlı hareket edebilen, müşteri talep ve beklentilerini zamanında ve eksiksiz olarak yerine getiren bir firma olmaktan gurur duyuyoruz.
Vizyonumuz;
Yönetim ve İnsan Kaynakları alanında yenilikçi ve değişime açık yaklaşımlarıyla firmaların güvenle başvurabilecekleri ve hizmet kalitesini sürekli geliştirerek büyüyen bir şirket olmak.
Misyonumuz;
Can Gülkesen Danışmanlık ve İnsan Kaynakları olarak misyonumuz; hizmet verdiğimiz iş ortaklarımız, iş arayan adaylarımız ve şirket çalışanlarımız için değer yaratmaktır.
Değerlerimiz;
Müşterilerimizin beklentilerinin ötesine geçerek mükemmel hizmeti vermek, Çalışanlarımız için birbirine güven ve saygı duyan bir iş ortamı sağlamak.