Çarkçı Denizcilik Anonim Şirketi

Çarkçı Denizcilik Anonim Şirketi

Firma Hakkında


Çarkçı Denizcilik

1994 yılında faaliyete geçen firma,Türkiye’nin denizcilik sektöründe en büyük toptan ve perakende satıcılarından biridir.

Her yıl artan ürün yelpazesiyle yerli ve yabancı birçok markayı bünyesinde temsil etmektedir.

Teknolojik yenilikleri de takip ederek dinamik kadrosuyla denizcilik sektöründe aranılan her malzemeyi ,en iyi kalite,uygun fiyat ve hizmet anlayışıyla sunmaya ve de büyümeye devam etmekte olan firma 2004 yılında ISO 9001 belgesini de alarak sektöründe bir ilke daha imza atmıştır.

Çarkçı Denizciliğin pazarladığı ürünler Türkiye ve dünya çapında üretilen teknelerde kullanılmaktadır.Deniz malzeme mağazaları,tekne üreticileri, iç dekorasyon ve tüm mimari gruplar, marinalar, yat klüpleri, tekne sahipleri müşteri portföyünün bir kısmını oluşturmaktadır.

Çarkçı Denizcilik, İstanbul da bulunan 2 mağazasına ek olarak, 2004 yılında Bodrum ve Antalya Serbest Bölge şubelerini de hizmete sokarak toplam 4 mağazasıyla yaygın satış –pazarlama ağı kurma projesinin ilkin gerçekleştirmiştir.Önümüzdeki dönem içerisinde yenilediği organizasyon yapısı çerçevesinde Türkiye genelinde mali ve lojistik yapısı kuvvetli tek merkezden yönetilen hizmet noktaları yaratacaktır.