Commeetment

Commeetment

  • Danışmanlık

Firma Hakkında

Commeetment, özellikle büyük şehirlerde yaşayan insanların evlilik yolunda ciddi ilişki oluşturma sürecinde sıkça yaşadığı zorluk ve belirsizlikleri ortadan kaldırarak, onların hak ettiği kaliteli ilişkiye daha uygun şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla 2016 yılı Ekim ayında İstanbul’da hizmet vermeye başlamıştır.
Commeetment bir “internetten tanışma sitesi” değildir. Evlilik amacıyla kurulacak ilişkiler için verilen ilişki danışmanlığı, eşleştirme ve tanıştırma (modern ve profesyonel görücü usulü) hizmetidir. Tüm süreç Uzman Klinik Psikolog, İmaj ve Stil Danışmanı gibi profesyoneller tarafından sadece yüz yüze (offline) görüşmeler yoluyla kişiye özel olarak gerçekleştirilmektedir. Commeetment’ta gizlilik, güvenlik ve mahremiyete en üst düzeyde önem verilmektedir. Üye kabulü yapılmadan önce tüm başvurular titiz bir eleme sürecinden geçirilmektedir.
İngilizce Come (Gel) ve Meet (Tanış) kelimelerinin bitişik yazılmasıyla oluşan Commeetment, felsefesini İngilizce Commitment (söz, taahhüt, bağlılık, adanmışlık, kararlılık, yükümlülük, sorumluluk, sadakat) kelimesinden almaktadır.