Dali Tekstil

Dali Tekstil

  • Ev Tekstili

Firma Hakkında


Dali Tekstil kalite konusundaki hassasiyetini, müşteri odaklı üretim anlayışı ile birleştirip benimseyerek 1996 yılında Bursa'da kurulmuştur.
Otomotiv sektöründe kumaş ithalatı ve üretimi ile faaliyetine başlayan firmamız, artan talep ile beraber büyüyüp gelişen üretim teknolojilerini kullanarak 2004 yılında alev ve film laminasyon kumaş kaplama sektörüne giriş yapmıştır.
Firmamız 5000 m² alanda hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir. İleri teknolojik ve yeni üretim ekipmanları ile firmamız, ev tekstili, otomotiv sektörü, hotel ve restoran işletmeciliği, ofis tesisleri için %100 ışık geçirmez perdeler ile geniş bir yelpazede hizmet vermektedir.
Ürün gamına 2005 yılı itibarıyla visco sünger üretimini de ekleyen Dali Tekstil, Viscotex markası ile sizlere daha iyi ürünler sunmak için hedeflemiş olduğu başarı çıtasını sürekli yükselterek ilerlemektedir. Uyku kalitesini azaltan, sabah kalkıldığında aşırı yorgunluk ve ağrılara sebep olan olumsuz etkileri büyük oranda ortadan kaldıran Visco Elastik Sünger ile üretimini yapmış olduğu ortopedik boyun yastıkları, bel yastıkları, hastane yatakları ve ev tekstilinde kullanılmak üzere üretilen mamulleri sizlerin beğenisine sunmaktadır.


Firmaya Ait İş İlanları