Davranış Bilimleri Enstitüsü (Dbe)

Davranış Bilimleri Enstitüsü (Dbe)

  • Eğitim Danışmanlığı

Firma Hakkında


Davranış Bilimleri Enstitüsü (DBE)
 

Davranış Bilimleri Enstitüsü, bireylere ve kurumlara psikoloji disiplini çerçevesinde hizmet veren, araştırmalar yapan, sistem kuran ve eğitim programları oluşturan bir danışmanlık merkezidir. Psikolog Emre Konuk tarafından 1985 yılında kurulan enstitü, çözüm ürettiği psikolojik sorunları hastalık değil, insan olmanın çözümlenebilir sorunları olarak nitelendirir. Psikoterapi alanında Türkiye'de açılan ilk özel enstitü olan DBE, ilgi alanındaki gelişmeleri, bilimsel saygınlığı olan ülkelerin yetkin kurumlarından izleyerek meslek içi eğitimler düzenlemeyi ve psikoterapinin ülkemizdeki gelişimine katkıda bulunmayı da görevleri arasında sayar.
İnsan davranışının analizi konusundaki yıllanmış uzmanlığının ve çağdaş iş dünyasında insan kaynağına verilen önemin doğal sonucu olarak; bireyler, çiftler ve ailelerin yanı sıra organizasyonların sorunları da, 1993 yılından başlayarak, DBE'nin faaliyet alanına girmiştir.
Personel seçimlerinde iş performansını önceden belirleyen kişilik ve yetenek ölçümleriyle başlayan kurumsal danışmanlık hizmetleri, zaman içinde geliştirilen ürünlerle, çalışan ve müşteri psikolojisiyle ilgili daha kapsamlı hizmetlere dönüşmüştür.
Psikolojik danışman ve kurumsal danışmanlardan kurulu 33 kişilik uzman kadrosuyla DBE, uluslararası literatürün ve son akademik çalışmaların nabzını tutan bir enstitü ruhu içinde 'Psikolojik Hizmetler' ve 'Kurumsal Danışmanlık' alanlarında faaliyetini sürdürmektedir.
Daha fazla bilgi için www.dbe.com.tr ve www.dbe-online.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

 

Firmaya Ait İş İlanları