Deda Ltd. Şti.

Deda Ltd. Şti.

  • Gıda, Plastik ve Ürünleri

Firma Hakkında


Deda Ltd. Şti.

BAHÇE AYRAN SU ' yun temelleri 1999 yılında Kamil ve Mehmet DÖNMEZOĞLU tarafından Atılmıştır. Şirket ilk yıllarda yalnız Damacana su üretimi ile işe başlayıp daha sonra bardak su üretim hattını da Devreye almıştır.

BAHÇE AYRAN SU Akdeniz ve güneydoğu Anadolu bölgesini de içine alacak şekilde Çukurova bölgesindeki doğal kaynak suları içindeki (sertlik 2.2 fr.) en yumuşak içimli tarihi geçmişi olan bir su dur.

BAHÇE AYRAN SU isminden de anlaşılacağı üzere kendine has yumuşak içiminden dolayı özellikle Gaziantep ve Osmaniye yöresinde halk arasında ayran su yu olarak da nitelendirilmektedir.

Bölgede yapılan kazı çalışmalarında asur dönemine ait Bahçe ilçesinden İskenderun körfezine kadar uzanan içme suyu kanal kalıntılarına rastlanmaktadır. .

Tarihi Asurlulara kadar uzanan bu kadar kıymetli ve değerli bir su olan BAHÇE AYRAN SU Osmaniye ili bahçe ilçesi bekdemir köyü kirazlık mevkiindeki 1700 metre rakımlı kaynağından çıkmaktadır. BAHÇE AYRAN SU yun içindeki eşsiz doğal mineral yapısından ve kendine has lezzetinden hiçbir şey kaybetmemesi için uzun uğraş ve yüksek maliyetlere katlanılarak kaynağın bitminde bir anlamda dağın oyulması sonucunda kazanılan sahaya kurulan modern fabrikasında şişelenmektedir.

BAHÇE AYRAN SU tesislerindeki makine parkı ileri teknoloji ürünü olup son sistem bilgisayar kontrollü makinalarla üretim yapılmaktadır.Yapılan üretimin her safhasından alınan numunelerin analizleri Tesisimizde bulunan tam teşekküllü Avrupa standartlarındaki labaratuarımızda gün aşırı tahlil edilerek ürünümüzün bakteriyolojik ve kimyasal yapısı sürekli denetim altında tutularak tüketicilerin kullanımına güvenle sunulmak üzere kış aylarında yer yer 1metreyi bulan karın ve buzun üzerinden aşılarak 1700 metre rakımlı bekdemir köyü ndeki BAHÇE AYRAN SU tesislerinden tüketicilerimize sevk edilmektedir.