Ec Denizcilik ve Nakliyat

Ec Denizcilik ve Nakliyat

  • Deniz Taşımacılığı, Denizcilik

Firma Hakkında

EC Denizcilik Ve Nakliyat Ticaret L.T.D S.T.I gemilerinin yönetimini taahhüt etmek amacı ile Ağustos 2018 de kurulmuştur.

 

Şirket yönetiminde, Çin ve Japonya’nin önde gelen tersanelerinde inşa edilmiş 2 adet Handymax Dökme Yük Gemisi bulunmaktadır.

 

Şirketin ana hedef ve stratejisi kuru yük piyasalarında modern filosu ile deniz taşımacılığı sektöründe önde gelenlerden, ve güvenilir bir şirket olmaktır.

 

Şirketin vizyonu Uluslararası Denizcilik sektöründe, gerek işletme gerekse can, mal ve çevre güvenliği açısından uluslararası endüstri standardlarına uygun kalitede genç gemilerle, nesiller boyunca sürecek deniz işletmeciliği yapmaktır.

 

Şirketin misyonu Denizcilik sektöründe sürekli gelişme, etkinlik ve verimlilik ilkesiyle şirketi, denizcilik endüstrisinin çağdaş standardlarına uygun kalitede genç, uygun tonaj ve tipte ve uluslararası deniz işletmeciliğine uygun gemi filosu oluşturup sağlıklı büyümek sureti ile Vizyon doğrultusunda iş ortakları ile çalışanları için karlı bir şekilde yarınlara ulaşmaktır.

 

Şirketin servisleri Operasyon, Bakım, Personel Donatımı, Gemi Kiralama kapsamaktadır. Bu gemiler yüksek kalite standartları içerisinde güvenli, ekonomik ve faydalı bir şekilde dünya üzerinde ticaret yapacaklardır.

 

Yönetim Genel Merkezi Istanbul, Türkiye’de Bulunmaktadır.

   

Firmaya Ait İş İlanları