Ecovis Değer Bağımsız Denetim ve Ymm A.Ş.

Ecovis Değer Bağımsız Denetim ve Ymm A.Ş.

  • Mali Müşavirlik - Muhasebe

Firma Hakkında

 

Değer Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.

 

DEĞER, 1986 yılında Maliye Bakanlığı Eski Hesap Uzmanları öncülüğünde kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana hizmetini üstün kalitesinden taviz vermeksizin başarıyla sürdürmektedir.

 

Şirketimiz, sanayi ve hizmet sektörlerinde bulunan müşterilerine;

 

-          Vergi Hizmetleri

-          Bağımsız Denetim

-          Hukuk

-          Danışmanlık ve Eğitim

-          Muhasebe ve Raporlama konularında hizmet sunmaktadır.

 

Halen DEĞER, Almanya ve İsviçre merkezli vergi, hukuk, yönetim danışmanlığı ve bağımsız denetim organizasyonu olan ECOVIS’in Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. ECOVIS halen dünya genelinde 30 ülke ve 120’yi aşkın ofiste yaklaşık 2700 ortak ve çalışanla müşterilerine yüksek kalite standartlarında hizmet veren uluslararası bir kuruluştur. ECOVIS ile yapılan işbirliği, DEĞER’in müşterilerine de yeni bir boyut katmıştır.

 

Firmamız Maliye Bakanlığı Eski Hesap Uzmanlarının, akademisyenlerin, avukatların ve konusunda uzman diğer kişilerin oluşturduğu özel bir kuruluştur. Şirket ortaklarımızın tamamı 3568 sayılı Kanun uyarınca “Yeminli Mali Müşavirlik” belgesini haizdir.

 

Bunun yanı sıra Şirketimiz Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu, Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü, Enerji Piyasası Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından verilen denetim yetki belgelerine sahiptir. Bu yetki belgeleri sayesinde DEĞER tarafından Bankacılık, Sermaye Piyasası, Sigortacılık ve Enerji Piyasası dallarında denetim hizmetleri sunulmaktadır.

 

DEĞER, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’na (Deutsch – Türkishe Industrie und Handelskammer) üyedir.

 

Halen, Değer Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. 40 kişiyi aşkın uzman kadrosuyla hizmetlerini sürdürmektedir.  Çalışan personelimizin 10’u Yeminli Mali Müşavirlik, 12’si Serbest Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik belgesine sahiptir. Öte yandan, DEĞER, konularında başarılı uzman kişi ve kuruluşlarla da gerekli hallerde iş birliği yapmaktadır.

 

Yaptığımız işlerde kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti her zaman ön plandadır. Çalışmalarımızda ana amaç yaptığımız işlerde Müşterilerimizin değerine değer katmaktır.

 

Şirketimiz insan kaynaklarının niteliği ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile her zaman ülkemizde ön planda bulunan firmalar arasındadır.

 

Değer hakkında daha fazla bilgi için www.degerymm.com.tr , www.ecovis.com.tr ‘yi tıklayınız



 

Firmaya Ait İş İlanları