Edkosan Çelik Dövme

Edkosan Çelik Dövme

  • Makine ve Ekipmanlar, Otomotiv, Savunma Sanayi, Demir- Çelik, Tarım Araç ve Ekipmanları

Firma Hakkında

Edkosan c¸elik do¨vme sanayisi 1976 yılında otomotiv yan sanayi taleplerini kars¸ılamak amacıyla yıllık 500 ton kapasite ile İstanbul’da kurulmus¸tur.
1976 – 1994 yılları arasında çeşitli ortaklıklar ve isimler ile farklı bo¨lgelerde faaliyet go¨stermis¸ olan s¸irketimiz ,1994 yılından itibaren Sakarya’da 18.000 ac¸ık alan 4.000 metrekare kapalı alanda çelik do¨vme c¸alıs¸malarını sürdürmektedir.
S¸irketimiz kendi gu¨cu¨yle gelişerek, 2003 yılından itibaren bir aile şirketi olarak 40 yılı as¸kın sektördeki tecru¨besini, yu¨ksek kalite anlayıs¸ı ile pazarında sagˆlam bir yer edinmis¸tir. Yıllar içerisinde birçok farklı sekto¨rde dogˆan ihtiyac¸ları kars¸ılamakta oldugˆumuzdan dolayı şirketimiz geniş bir u¨ru¨n yelpazesine sahiptir.
Edkosan çelik do¨vme sanayisinde, uluslararası standartlarda ve müşteri kalite gereksinimlerini kars¸ılayacak seviyede modern do¨vme ekipmanlarına sahiptir. Mekanik presler, hidrolik presler, tek darbeli çekiçler ve de bu tezgahlara ait kalibrasyon- c¸apak kesme presleri, indüksiyon fırınları ile birlikte gerekli ilave ekipmanlarımız ile 0,5-150 kg arasında çeşitli boy ve şekillerde do¨vme parc¸alar üretebilmekte ve kalite kontrol ekipmanlarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını kars¸ılamaktayız.
Müşteri talepleri dogˆrultusunda kalite seviyesini sürekli olarak yu¨kselten şirketimiz, tu¨v cert w0 imalat yeterlilik belgesi ve rw-tu¨v ıso 9001: 2015 belgesine sahiptir.
Türkiye’de basınc¸lı kaplar, demiryolu ve vagon sanayi, endüstriyel motor sanayi, el aletleri, gemi inşaat, inşaat sekto¨ru¨, havacılık sanayi, is¸ makinaları, madencilik, otomotiv ana ve yan sanayi, savunma sanayi, tarım makinaları, teleferik ve asanso¨r sistemleri için güvenlik ekipmanları, valf ve vana sistemleri, yu¨ru¨yu¨s¸ takımları ile birlikte c¸ekme- kaldırma ve sondaj ekipman parc¸alarını gerek işleme gerek montaj amac¸lı parc¸a tedarik eden birçok işlemeci ve ana imalat firmalarına yıllardır do¨vme parc¸a tedarikçisi olarak hizmet vermektedir.
Şirketimiz 2003 yılına kadar 3000 ton olan kapasitemiz bu yıldan sonra yapılan modernizasyonlar sonucu 2005 yılında 12.000 ton, 2008 yılında 17.000 ton, 2013 yılında 18.000 ton ve son modernizasyonlar ile 2015 yılına 20.000 ton çelik do¨vme kapasitesine ulas¸mıs¸tır.
Karbon çelikleri, ıslah çelikleri, sementasyon çelikleri, mikro alas¸ımlı çelikler, paslanmaz çelikler ve müşteri isteklerine go¨re tedarik edilen o¨zel kalite malzemeleri kesme, ısıtma, do¨vme, kumlama, dogˆrultma, sogˆuk kalibrasyon, delme ve ambalaj işlemlerini kendi bünyemizde yapıp müşteri istekleri dogˆrultusunda ıslah, ısıl işlem, kaplama ve normalize işlemlerini uzun yıllardır birlikte c¸alıs¸tıgˆımız partner şirketlerimizin bünyesinde şirketimizin kontrolu¨ altında takı·p edilmekte, ürünlerimizde %100 c¸atlak kontrol uygulanıp müşterilerimize sevk edilmektedir.
Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.
İnsan Kaynakları Politikamız
İnsan kaynakları politikamız şirketimizin daha verimli çalışmasını sağlamak için siz çalışanlarımızı yetkinlik ve kişisel özelliklerine göre doğru pozisyonlarda değerlendirmek üzerine kuruludur. Bu şekilde çalışanlarımız kariyerlerinde tecrübelerine göre ilerlerken hem kendilerini mesleki anlamda daha ileriye taşırlar hem de şirket içerisindeki verim ve iş birliğinin sağlanmasında önemli bir rol oynarlar.
İşe Alım
İşe alım sürecinde ise başvurulan pozisyona göre gerekli niteliklere sahip, takım çalışması ve iş birliğine açık, kendini sürekli geliştiren, disiplinli çalışma ilkesini ve şirketimizin değerlerini benimsemiş adayları tarafsız ve eşit şekilde değerlendirmeye alırız. Sonrasında özgeçmişinize göre sizin için en uygun pozisyonu belirleyerek aşağıdaki adımları uygulamaya alırız.
Aday Başvuru Değerlendirme
Kişilik Envanteri
Yetkinlik bazlı insan kaynakları mülakatı
Ustalık Beceri Testi
Yukarıdaki süreçlerden geçirilen uygun çalışanlar kendilerine uygun doğru pozisyonlara yerleştirilirler.
İşe kabul edilen çalışanlarımızın çalıştıkları süre boyunca performansları sürekli olarak değerlendirilmektedir. Bu değerlendirmeler boyunca verimli ve performansı arttırmak üzerine adımlar atan çalışanlarımıza yine şirket içerisindeki performans ve çabalarına göre prim ve terfi olanakları sağlanır.
Performans ve Değerlendirme
İşe kabul edilen çalışanlarımızın çalıştıkları süre boyunca performansları sürekli olarak değerlendirilmektedir. Bu değerlendirmeler boyunca verimli ve performansı arttırmak üzerine adımlar atan çalışanlarımıza yine şirket içerisindeki performans ve çabalarına göre prim ve terfi olanakları sağlanır.
Eğitim ve Güvenlik
Çalışanlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla başta iş güvenliği eğitimini tamamlamaları gerekmektedir. Çalışanımızın bulunduğu pozisyona göre öncelikle iki ay süreli pratik eğitim verip adaptasyon sürecini hızlandırmaktayız. Sonrasında ise kademeli olarak verilen bu eğitimler doğrultusunda bulunulan konumun sorumluluklarını yerine getirmeleri beklenmektedir.

Firmaya Ait İş İlanları