Efektif Gümrük Müşavirliği Ltd.şti.

Efektif Gümrük Müşavirliği Ltd.şti.

  • Gümrük Hizmetleri

Firma Hakkında

Kurumsal,
Efektif Gümrük Müşavirliği; Deneyimli kadrosu ve güçlü teknolojik donanımı ile dış ticaret şirketlerine ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda “ Dış Ticaret İşlemleri”nin tüm aşamalarında hizmet vermektedir. Müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflemiş olan şirketimiz müşterisinin sipariş aşamasından başlayarak özel çözümler sunarak ve depo teslimine kadar tüm süreçleri takip ederek 7/24 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı BİLGE sistemine bağlı olarak süreç takip sistemi ile anlık iletişim sağlamaktadır. Sektörünün tercih edilen Gümrük Müşavirliği şirketi olan ve müşterisine bir kez değil ilelebet hizmet etme prensibini benimseyen firmamız müşterisinin mevzuata uygun , hızlı ve şeffaf bir hizmet almasını sağlamaktadır.
Misyonumuz,
Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti, çalışanlarımıza her türlü eğitim ve teknolojik desteği vererek, düşük maliyet ve yüksek kalite ile mevzuata uygun sunmaktır.
Vizyonumuz,
Müşterilerimizin sıfır stok ile çalışmalarını sağlayarak belirledikleri hedeflere ulaşabilmelerini temin etmek amacıyla sahip olduğumuz bilgi ve tecrübemizi en etkin biçimde kullanarak, müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Firmaya Ait İş İlanları