Efor Mağazacılık Tekstil Dış Tic. Ltd. Şti.

Efor Mağazacılık Tekstil Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Giyim

Firma Hakkında


EFOR MAĞAZACILIK TEKSTİL DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
 

EFOR, 1977 yılında Beyoğlu’nda “EFOR Creation” olarak tekstil sektörüne başlangıç yapmış ve aynı zamanda erkek hazır giyimde moda üretiminin ilk adımlarını atmıştır. Erkek hazır giyim modasının öncüleri arasında yerini almış ve istikrarlı pazarlama stratejisinin ilk satış noktasını 1980 yılında Aksaray’da açmıştır. Aynı yıl büyüyen hedefler ve artan talepler doğrultusunda, bugün de yönetim faaliyetlerini sürdürdüğü Osmanbey’deki merkez binasına taşınmıştır.

Hızlı, devamlı ve tutarlı olmanın, kaliteli ürün ve hizmetleri düşük maliyetlerle rekabetçi pazara sunmanın, saygın bir lider olabilmek için son derece önemli olduğu vizyonu ile şirket ünvanı, 1995 yılında EFOR Creation Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak değişmiştir.

İletişim ve eğitime dayalı alt yapısıyla araştıran, geliştiren, üreten ve pazarlayan EFOR, modanın ve alışverişin merkezlerinde perakende satış noktalarını belirlemiş Türkiye ve dünyada mağazalar zincirini oluşturmuştur. Dünya modasını Türk çizgileriyle birleştiren EFOR modern, trend ve özgür giyim stilini, Eylül 2003 tarihinde New York’da açtığı showroomla Amerika pazarına tanıtmıştır. Uluslararsı marka oluşum sürecinde “Efor Sport” line yurtdışında dikkatleri üzerine çekmiş, katıldığı uluslararsı fuarlarda yabancı yatırımcıların ilgi odağı olmuştur.

Modern klasik, trend, spor ve casual ürünleriyle modayı takip eden günümüz erkeğinin giyim ihtiyacını karşılayan EFOR’un ürün grupları arsında; takım elbise, ceket, pantolon, gömlek, t-shirt, triko, palto, kaban, mont, ayakkabı, kemer, kravat yer almaktadır. Ayrıca kendi markasıyla yarattığı parfüm, müşterilerin beğenisini kazanmış ve Efor erkek kozmetik ürünlerine ihtiyacı ve talebi beraberinde getirmiştir.

EFOR Dünya moda akımlarını en hızlı ve en uygun fiyatlarla koleksiyonuna yansıtarak, müşterilerini her zaman yeni ve çok çeşitli ürünlerle buluşturmaktadır. Dünya erkek hazır giyim modasında kendi markalarıyla yerini alan EFOR, yakın gelecekte yurtiçinde ve yurtdışında mağazalar zincirine yeni konsept mağazalar ekleyecektir.