Eltesan Mobil Teknoloji Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Eltesan Mobil Teknoloji Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

  • Otomotiv, Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi, Mühendislik Hizmetleri, Ticaret, Denizcilik

Firma Hakkında

Eltesan Mobil Teknoloji Sistemleri kara ve deniz araçlarına yönelik mühendislik çözümleri ve ürünleri sunmak için Eltesan Grup bünyesinde ve 1997 yılında kurulmuştur. Yola çıkarken benimsediği temel ilkelerine olan bağlılığını sürdürerek, Eltesan Mobil, zaman içerisinde faaliyette bulunduğu alanları genişleterek Türkiye'nin mobil araç sektörünün lider kuruluşlarından bir tanesi haline gelmiştir.
 
Geçtiğimiz yıllar içerisinde, ürün çeşitliliğini sürekli genişleten Eltesan Mobil, elektrik, elektronik, enerji, güvenlik, konfor, mutfak ve servis ekipmanları sektörlerinde mühendislik ürün ve çözümlerini programına ilave etmiştir.
 
Dünya'nın önde gelen markalarını Türkiye'de temsil eden Eltesan Mobil, müşteri ihtiyaçlarına uygun, kaliteli ve mobil ortamın gerektirdiği dayanıklılığı üzerinde barındıran ürünler ile hizmet vermektedir. Sunmuş olduğu bilgiler ve çözümler daha konforlu ve güvenli araçların oluşturulmasına yardımcı olmaktadır.
 
AMACIMIZ
Teknolojiyi yakından takip edip, mobil sektörde hayatımızı kolaylaştıracak mevcut çözümlere ilave yeni çözümler geliştirip uluslararası standartlarda hayata geçirmeyi amaçlıyoruz.
Amacımızı gerçekleştirirken işimizi gerektiği gibi yapıyor, sözlerimizi ve taahhütlerimizi yerine getiriyor, güvenilir bir mühendislik ortağı olarak, müşterilerimize değer katıyoruz.
HEDEFİMİZ
Eltesan Mobil, karşılıklı ve birlikte yarar ilkesiyle hizmet verdiği iş ortaklarını, çalışmalarını, birlikte planlar ve yönetir. Eltesan - mobil her çalışmasında iş ortaklarına ve müşterilerine farklı, yeni, yararlı ve mutlu sonuçlar doğuran çözümler sunar. Uluslararası pazarlarda yenilikleri çok yakından takip edip bir fikir önderi olarak müşterilere çözüm sunmak ve öncü projeler gerçekleştirmek en önemli amacıdır.
DEĞERLERİMİZ
Güvenilirliğimiz
Güvenilirliğimizi gelişimden sonuca kalite odaklılığımızla sağlamayı hedefleriz. Hızlı ve kaliteli hizmet vermenin önemine inanırız. Başlangıçtan sonuca kadar sunduğumuz profesyonel ve titiz çalışma ile sonuca ulaşırız.
 
Girişimciliğimiz
Girişimci, yenilikçi ve öncü yapımızla değer yaratırız. Projelerimizi gerçekleştirirken hayata ve ülkemize artı değerler katacak yeniliklere odaklanırız.
Başarma isteğimiz ve çalışkanlığımızla fark yaratırız.
Takım Ruhumuz
Takım ruhu ile çalışır, enerjik yapımızı hep koruruz. Başladığımız her işi başarıyla zamanında tamamlarız. Başarının mutluluğunu birlikte paylaşırız.
 
Müşterilerimiz
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışırız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru anlar, doğru çözeriz.. Müşteri memnuniyetine gösterdiğimiz dikkat, satıştan sonra da devam eder.
 
Çevre Bilinci
Çevre bizim için önemlidir. Dünyamızın geleceği için çevreci ürünleri destekler ve kullanımını yaygınlaştırmayı amaç ediniriz.

HİZMET POLİTİKAMIZ 
 
Ürünlerimiz ile müşteri ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
Satış sonrası müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.
Başarının temelinde çalışanların olduğunu biliyor, etkin yönetim, iletişim ve eğitim ile çalışanlarımızın gelişimine katkıda bulunuyoruz.
Satıcılarımız ve tedarikçilerimizin başarılarımızdaki payını biliyor ve onların düşüncelerine ve katkılarını önemsiyoruz.
Sürekli gelişmek ve geliştirmek en büyük prensibimizdir. Sektörümüzde tüm alanlarda öncü olmak ve geleceği planlamak hedefimizdir.
Ürünlerimizin arkasında duruyor, çalışanlarımızı ve sektörümüzü izliyor, değerlendiriyor ve sürekli geliştiriyoruz.
Sürekli gelişmek, geliştirmek en büyük prensibimizdir. Sektörümüzde tüm alanlarda öncü olmak ve geleceği planlamak görevimizdir.
Ürünlerimizin arkasında duruyor, çalışanlarımızı ve sektörümüzü izliyor, değerlendiriyor ve sürekli geliştiriyoruz.