Enco Lojistik ve Ticaret Anonim Şirketi

Enco Lojistik ve Ticaret Anonim Şirketi

  • Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat

Firma Hakkında

Enco, 1985 yılında kurulmuş, lojistik çözümleri üreten, tedarik zincirinin her adımında müşterilerine destek olmayı hedefleyen bir şirkettir.
Alman ortaklığı ile yola çıkan, İstanbul merkezli firmamız, 6 kıtada, 28 ülkede, 110 acente partnerliğiyle deniz, hava, kara ve demir yolu taşımacılığında geniş filosu ile hizmet vermektedirler. Ayrıca Türkiye ve Almanya’da bulunan 450.000m3 ‘ün üzerindeki, son teknolojiyle donatılmış depolarıyla depolama ve stok yönetimi hizmetleri de vermektedir.
Enco, tekstil alanında uzmanlaşmış, dünyanın ve Türkiye’nin sayılı markalarını taşıyan bir lojistik firmasıdır. Bunun yanı sıra tehlikeli madde, ilaç ve medikal malzeme, otomobil, otomobil yedek parçası, jet motoru, beyaz eşya, gıda taşımacılığı gibi çeşitli sektörlerde de hizmet vermektedir.
Firmamız, Enco markasını ve ülkemizin adını dünyaya daha çok duyurmak amacıyla global ağını yıldan yıla genişletmektedir. Bu doğrultuda WACO gibi dünyanın sayılı organizasyonlarıyla işbirlikleri yapmanın yanı sıra, farklı ülkelerdeki lojistik gücünü artırmak için altyapı yatırımları yapmaktadır.