European Tshirt Factory Tekstil Konfeksiyon

European Tshirt Factory Tekstil Konfeksiyon

  • Tekstil

Firma Hakkında

ETF Tekstil A.Ş, Tekstil sektöründe farklı ürünler üretirken stratejik bir kararla sadece T-shirt üretimi yapmak üzere 1994 yılında bir aile şirketi olarak kurulmuştur.  Türk Tekstil sektöründe tüp T-Shirt üretimi ile bir ilke imza atan firmamız, günümüzde de Avrupa çapında tek firma olma özelliğini korumaktadır.
ETF Tekstil diğerlerinden farklı olmayı ve kendi alanında en iyi olmayı hedeflemiştir. Firma olarak, hedeflerine ulaşmak için teknoloji, kalite ve Ar-Ge’ye önem vererek ürünlerinde fark yaratmıştır. Baskı Bölümüne yaptığı yatırımlarla baskılı T-shirt üretiminde uzmanlaşarak kısa sürede dünyanın en büyük markalarının önemli üreticilerinden olmayı başarmıştır. Uluslararası baskı yarışmalarında büyük başarılar kazanmaktadır.
12.000 m2 kapalı alana kurulu İstanbul tesislerinde 7 milyon adet/yıl T-shirt üretmektedir. Üretimin tüm aşamalarındaki bilgi birikimi ve tecrübesi ile 3-4 haftalık çok kısa terminli programlar dahil,  farklı müşteri taleplerine cevap verebilecek esnek üretim yapısına sahiptir.