Farmacity

Farmacity

Firma Hakkında


FarmaCity

 

FarmaCity (Pharmaceutical Executive Search) sadece ilaç-biyoteknoloji-medikal sektörlerine yönelik işe alım / işe yerleştirme danışmanlığı hizmeti vermek üzere 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren ve bu alanda uzmanlaşmış bir danışmanlık firmasıdır.
FarmaCity’nin tüm araştırmacı ve danışman ekibi, ilaç sektöründe kurumsal firmalarda veya danışmanlık firmalarının ilaç sektörüne yönelik işe yerleştirme projelerinde aktif rol almış kişilerdir. 
Müşterilerimiz sektörün önde gelen, ilk sıralarda yer alan firmalarıdır ve bu sayede sektör profesyonellerine oldukça iyi fırsatlar sunmaktayız.
Değerlerimiz: 
    Gizlilik ve etik değerlere uyum 
    Hizmet verdiğimiz sektörlerin gelişimine adaptasyon
    Sorumluluk bilinci 
    Kaliteli, değer katılmış, maliyet etkin çözümler üretebilmek 
    Dürüstlük ve tarafsızlık

İlaç sektöründe ''pazarlama, satış, medikal, klinik araştırma, ruhsatlandırma, health economics, market access, satış gübü etkinliği, insan kaynakları, satış eğitim, stratejik planlama, finans, hukuk, lojistik, üretim, kalite, ar-ge, iş geliştirme'' departmanlarında görev yapan orta ve üst düzey çalışanların açık pozisyonlarına yönelik seçme-yerleştirme danışmanlığı hizmetlerinde amacımız; optimum sürede, en verimli ve geleceğe yönelik adaylar ile açık pozisyonların doldurulmasıdır.
FarmaCity, Türkiye’de birçok ilk’e imza atmış ve başarılı uygulamaları hayata geçirebilmiştir.
Detaylı bilgi ve iletişim bilgisi için web sitemizi ziyaret etmenizi öneririz. www.farma-city.com

FarmaCity, FAZ4 Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti'nin tescilli markasıdır. FAZ4 Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti., İŞKUR denetiminde 15.12.2009 tarihli 386 nolu lisansa sahip Özel İstihdam Bürosu'dur. 4094 nolu Türkiye İş Kurumu kanunu gereğince, iş arayanlardan ücret alınmaz.