Fersan Makina İml. İth.ihr.san.tic.ltd.şti.

Fersan Makina İml. İth.ihr.san.tic.ltd.şti.

  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Makine ve Ekipmanlar

Firma Hakkında



Fersan Makina İml. İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti.
 


FERSAN, üretim tesisi İzmir / Gaziemir-Sarnıç Bölgesinde 3500 m2 lik bir alan üzerinde kurulmuştur. Otuziki yıllık deneyimli bir geçmişe sahip olan Fersan,Türkiye'de Elektrikli Süpürge üreten veya pazarlamasını yapan Arçelik, Aygaz, Beko, Bosch, Frigidaire, Hoover, İhlas, Rowenta, Simtel, Fakir  ve İmetec gibi birçok firmanın Kağıt Toz Filtre Torba ihtiyacını karşılamaktadır.

 

Avrupa,Amerika ve Yakın doğunun çeşitli ülkelerine de ihracatı olmakla birlikte Türkiye'nin ilk ve önde gelen firmasıdır.Geniş ürün yelpazesi ile teknoloji alanında kendini devamlı yenilemektedir.

Müşteri odaklı çözüm yöntemlerine ağırlık veren firma,tüm çalışanları ile karşılıklı güven dayalı bir  takım ruhu oluşturmuştur.

 

Ürettiği Toz Filtrelerini,” Tüketici her şeyden önce gelir ! “ ilkesine dayanarak kalite güvenceli olan garantili ürünleri ile, daima Tüketiciyi bilgilendirmeyi amaç edinmiştir.

 

Bu nedenle, her zaman topluma ve çevreye karşı sorumluluklarını yerine getirerek müşteri memnuniyetini sağlayacak olan en iyi kaliteyi,en ucuza sunmayı kendisine ilke edinmiştir.

Firmaya Ait İş İlanları