Fine Food Gıda San. ve Tic. İhracat İthalat A.Ş.

Fine Food Gıda San. ve Tic. İhracat İthalat A.Ş.

Firma Hakkında


Fine Food Gıda San. Ve Tic. İhracat İthalat A.Ş.

1994 yılında“Dondurulmuş Gıda” üretmek amacıyla kurulan Fine Food, 35 yıllık taze, dondurulmuş meyve-sebze işleme ve ticareti birikimine sahip bir aile şirketidir.

700.000 m2 ‘lik alan üzerinde kurulmuş iki ayrı fabrikadan oluşan Fine Food, 35.000 m2 ‘lik kapalı alana sahiptir. Üretim kapasitesi8 ton/saat, 160 ton/gün ‘dür. Müşterilerine optimum servisi vermeyi hedefleyenFine Food ‘un 200.000 m2 ‘lik depolarında, toplam 40.000 ton ürünü depolanabilmektedir.

Fine Food , kurulu bulunduğu bölge itibariyleTürkiye ‘nin tarımsal potansiyelinin merkezindedir. Toplam hammadde ihtiyacının%60 ‘lık bölümünü Yenişehir ve Bursa civarından temin eden Fine Food,%15 lik hammadde ihtiyacını da sahip olduğu verimli arazilerde üretip, tesislerinde mamul haline getirmektedir.

Kuruluşundan bugüne şirket bünyesinde yer alan deneyimli ve bilgili kadrosu, şirket ortaklarının50 yıla yaklaşan sektör tecrübeleri, yüksek kalitede üretim standardı, EU normlarına uygun tesisleri, teknolojik makine parkı, son derece iki kurulmuş müstahsil ve satın alma ilişkileri sayesinde, sahip olduğu geniş bilgi alma ve hassas algılama yeteneği,Fine Food ‘un sektördeki başarısını yaratan özellikleridir.

Üretiminin %85 ‘lik bölümüAvrupa Birliği ülkelerine ihraç eden Fine Food nitelikli dondurulmuş gıda kullanıcılarının ilk tercihidir. Yüksek standarttaki kalite ve üretim anlayışını tohumdan, tarladan başlatanFine Food; sahip olduğu sektör tecrübesini, üretim bilgisi, modern teknoloji ve makine ekipmanlarıyla birleştirerek, müşteri şartnamelerine uygun kalitede ürünlere dönüştürür.

Fine Food sahip olduğu tüm yasal üretim belgelerinin yanı sıraISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve HACCP belgelerinin de sahibi ve uygulayıcısıdır. Kuruluşundan beri uyguladığı izlenebilirlik altyapısı sayesindeEU normlarında üretim yapan Fine Food, satış sonrası servis, dağıtım ve lojistik hizmetleriyle de müşterilerinin yardımcısıdır.

Yüksek kalitede, sağlıklı ve güvenli gıda üretim anlayışının dinamik temsilcisiFine Food; sahip olduğu tüm özellikleri ile en küçüğünden en büyüğüne tüm müşterilerinin“Dondurulmuş Gıda” çözüm ortağıdır.