Fkg Grup

Fkg Grup

  • İnşaat, Bilişim, Hayvancılık, Medya, Enerji

Firma Hakkında


FKG şirketler grubu, inşaat sektöründe uzun yıllara dayanan bilgi ve birikime sahiptir. Grup, başta gayrimenkul olmak üzere; tarım-hayvancılık, enerji, teknoloji ve medya sektörlerinde faaliyet göstermektedir.
Yenilikçiliği ilke edinerek yeni yaşam alanları üretip, trendleri hayata geçiren, sürdürülebilir, çevreye ve toplum sağlığına duyarlı, kaliteli ve katma değeri yüksek üretim anlayışıyla faaliyet gösterdiği her alanda farklılık yaratarak bulunduğu sektörlerde lider konuma yükselmeyi hedeflemektedir.
FKG’nin hedefi faaliyet gösterdiği alanlarda teknolojiyi en üst seviyede kullanıp yenilikçi uygulamalar geliştirerek her geçen gün değişen ve büyüyen global düzen içerisindeki yerini sağlamlaştırmak.
FKG Grup, “UN Global Compact” çerçevesinde evrensel olarak kabul görmüş bildirgelere dayanan ilkeleri benimsemektedir.
Aralık 2020’ten beri İnsan Hakları, Çalışma Standartları, Çevre ve Yolsuzlukla Mücadele kavramlarını merkeze koyan Global Compact ilkeleri destekleyicisidir.
Temel Değerlerimiz;
Yaptığımız her işte, gelişen ve değişen dünyaya uygun, modern ve inovatif fikirlerle hizmet verilen sektörlerin öncüsü olmak.
Müşterilerimizin, çalışanlarımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılayarak memnuniyetlerinin en üst düzeyde tutulduğu, güven temelli ilişkiler inşa etmek.
Hayat boyu öğrenmeyi şirket prensibi hale getirerek daha iyisini yapmak için tutku ile çalışmak ve gerek yöneticilerimiz gerekse çalışanlarımızla fark yaratmak.
Çalışılan her projede, topluma, çevreye ve insana saygıyı temel ilke edinmek.
İş Etiği Kurallarımız;
Güvenilir ve sağduyulu şekilde üretmek, çalışmak ve kurallara göre rekabet etmek.
Ticari ilişkilerimizde şeffaf ve karşılıklı güven esaslı ortaklıklar oluşturmak.
Grubumuz içinde özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımızın tüm farklılıklarına saygı çerçevesinde yaklaşıp, eşit şekilde davranmak.
Dünya standartlarında oluşturduğumuz güvenli ve sağlıklı çalışma koşullarını benimsemek.
Katma değer ürettiğimiz, aktif olarak bulunduğumuz her sektöre ilgili ülkenin kanun, yönetmelik ve kurallarına tam riayet etmek.
Uluslararası partnerlerimiz ile güven esaslı, gizlilik olgusuyla iş birliği kurmak, geliştirmek ve sürdürmek.
FKG Grup, STK’lar tarafından evrense olarak belirlenmiş insan haklarını destekler ve haklara saygı duyar.
FKG Grup, insan hakları ihlallerinin suç ortağı olamaz.
FKG Grup, çalışanların sendikalaşma ve toplu müzakere özgürlüğünü destekler.
FKG Grup, her türlü çocuk işçi çalıştırılmasına karşıdır ve bunun son bulması için çalışmaktadır.