Gama Reklam

Gama Reklam

  • Reklam ve Tanıtım, Açık Hava Reklamcılığı

Firma Hakkında


GAMA REKLAM
 

1965 yılında kurulan Gama Reklam, yılların oluşturduğu deneyim ve bilgi birikimi ile kalite, ekonomi ve sürat ilkesinden ödün vermeden müşteri memnuniyetine odaklı olarak yönetilmektedir.

Firmamız yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize ait açıkhava reklamcılığı ürün ve projeleri, kurumsal kimlik uygulamaları ve komple benzin istasyonları yapımı gerçekleştirmek suretiyle, ilkelerinden ve kalitesinden ödün vermeden her geçen gün hedeflerine daha da yaklaşmaktadır.

1995 yılında Hadımköy’ deki tesislere taşınan firmamız 32.000 m2 toplam alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Her biri konusunda uzman elemanlardan oluşan kadrosu ve yüksek teknoloji ürünü donanımlarıyla Gama Reklam, üretimde dünya standartlarını yakalamayı hedeflemektedir. Uluslararası alanda da söz sahibi olan kuruluşumuz yurtiçi faaliyetlerinin yanı sıra Japonya, Amerika, Avrupa Topluluğu ülkeleri, Birleşik Devletler Topluluğu ve Türk Cumhuriyetleri bünyesindeki projeleri ile ilgili ihracat kapasitesini günden güne arttırmaktadır.

Kuruluşumuz 2000 yılında Bureau Veritas tarafından ISO 9001 Kalite Standartı ile belgelendirilmiş olup ayrıca uluslararası CE ve UL sertifikalarına sahiptir.

Referanslarımızdan bazıları:

  • BP, Dor Alon, Petrol Ofisi, Türkpetrol, Opet, Sunpet, Starpet, Yuropet, Türkoil

  • Akbank, Finasbank, Citibank, Garanti Bankası, Türkiye Finans, Yapı Kredi

  • Toyota, Nissan, Hyundai, Peugeot, Ford, John Deere

  • Vestel, Arçelik, Mc Donald’s, Burger King, Mey İçki

 

Firmaya Ait İş İlanları