Gantek Teknoloji

Gantek Teknoloji

  • Bilişim Danışmanlığı

Firma Hakkında

Bilgi ve İletişim Teknolojileri’nde (ICT) 30 yıllık deneyime sahip olan ve kurumsal yönetim prensipleri ile faaliyet gösteren Gantek, Türkiye’nin ve bölgenin önde gelen Sistem Entegratörü olarak hizmet vermektedir.

 

Gantek, yaptığı kesintisiz Ar-Ge yatırımıyla bölgenin en yenilikçi ICT firmalarından biri olarak konumlanmaktadır. Firma, başta Numara Taşınabilirliği, Gelir Yönetimi, Mobil Pazarlama ve Katma Değerli Hizmetler (VAS) ile telekom sektörüne; risk yönetimi çözümleri, güvenlik uygulamaları ile finans sektörüne ve video, görüntüleme, grafik uygulamaları ile savunma sektörüne yönelik odaklı çözümler sunmaktadır. Şirket, veri depolama, sanallaştırma, dış kaynak kullanımı, endüstriyel otomasyon, deniz elektroniği, filo yönetimi, sistem & altyapı çözümleri ve destek hizmetleri sağlamaktadır.

 

Grup, alanında uzman çalışanları ve stratejik işbirlikleri ile Türkiye’deki tüm mobil ve sabit telekom operatörleri, önde gelen finans kurumları ve CIS bölgesindeki telekom operatörleri için uzun süreli iş birlikteliğine dayalı etkili çözümler üretmektedir.