Gaysan

Gaysan

  • Mobilya & Aksesuar

Firma Hakkında

Daha önce otomotiv sektörünün bir çok branşında önemli bir yedek parça üreticisi olanGaysan, dünyanın önde gelen üreticilerinden olduğu gazlı amortisör ürünleri için yürüttüğüpazar araştırmaları sürecinde keşfettiği amortisörlü mobilya sistemlerini Türkiye’de ilk defa1986 yılından itibaren üretmeye başlamıştır.
Kuruluşundan itibaren yenilikçi, inovatif, ar-ge odaklı tasarımları ile yurtiçi ve yurtdışı bir çoködülün sahibi olmuştur. Gaysan odaklanmış olduğu mekanizmalı, çok fonksiyonlu, hareketlimobilya sistemleri çeşidi ve kalitesi ile ülkemizde lider dünyada ise en büyük 5 üreticiden birikonumundadır.
Onlarca patent ile sonuçlanan ar-ge çalışmalarımızın amacı ; gün geçtikçe daha maliyetli vekısıtlı hale gelen yaşam alanlarında maksimum alan tasarrufu sağlayarak daha yaşanabilirmekanlar oluşturmaktır.
Gaysan Mobilya müşterilerini yalnızca kuşaktan kuşağa geçebilecek kalitede mobilyalarüreterek değil ihtiyaç duyulan her aşamada gerektiğinde amatör bir ruhla koşulsuz destekvererek memnun etmeyi felsefe edinmiştir.

Firmaya Ait İş İlanları