Genel

Genel

  • Bilişim

Firma Hakkında


Tabim Yazılım

1991 yılında % 100 Türk sermayeli bir yazılım şirketi olarak kurulan  TABİM, bilgisayarlı muhasebe, vergi uygulamaları ve eğitim sektörü konularında uzman bir kadroya sahiptir. Bu gün 20.000'in üzerinde kuruluşa danışmanlık, eğitim ve yazılım çözümlerini Ankara Cyberpark ofisinden Türkiye genelinde sunmaktadır.

Bu çalışmalarımızdan önce yılların verdiği birikimle farklı uygulayıcılar ile uzun yıllar çalıştık. Çok ciddi ve uzun bir ar-ge çalışmasının sonucunda birikimlerimizi titizlikle bu çalışmalarımıza aktardık. 

Ürünlerimiz profesyonelce, kullanıcının tüm isteklerine cevap verecek şekilde hazırlanmıştır. Ürünlerimizin arkasında güvenilir, tecrübeli ve güçlü bir kadro bulunmaktadır. Kanunlardaki değişiklikler çok hızlı bir şekilde yazılımlarımıza uyarlanmaktadır.

Şu ana kadar pek çok ilklere imza attığımız bu ürünlerimizi kullanırken;

Sesli ve görüntülü eğitim programlarımızı kullanabilir, elemanlarımız ile birlikte özel TABİM, eğitimlerinden yararlanabilirsiniz.

Zaman kazandıran hızlı giriş işlemleri, rutin pek çok işlemin otomatikleştirilmesi, toplu şirket işlemleri, mükellefleriniz, şirket ortakları, kiralar, beyannameler ve burada sayamadığım pek çok işlemin sistem tarafından yapılmasını, gerçek bir entegre sistem farkıyla işleyişini zevkle izleyecek hayatınızın ne kadar kolaylaştığını yaşayarak göreceksiniz.

Sizlere dünya standartlarında geliştirdiğimiz Türkiye’nin en iyi yazılımlarını;

Ürünlerimize, destek ve satış ekibimize olan güvenimizden dolayı yine bir ilke imza atarak koşulsuz iade garantili olarak sunmaktayız.

TABİM, olarak yeni versiyonlarımızı sunmaya, bilgi otoyolu için ileri görüşlü bir lider olmaya, üstün müşteri hizmet ve desteği sağlamaya devam edeceğiz.

Firmaya Ait İş İlanları