Göltaş Göller Bölgesi Çimento San. ve Tic. A.Ş.

Göltaş Göller Bölgesi Çimento San. ve Tic. A.Ş.

  • Çimento

Firma Hakkında


GÖLTAŞ ÇİMENTO A.Ş.

 Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan çimento sektöründe, kaliteli çimento üretimi anlayışı ile önde gelen Göltaş Çimento A.Ş.; 1969 yılında kurulmuş ve bugüne dek istikrarlı bir büyüme göstererek ülke ve bölge ekonomisine önemli katkılarda bulunmuştur.
Göltaş Çimento A.Ş. çalışanlarıyla, müşteri memnuniyetini önde tutan felsefesi ve halka açık yapısıyla, kalite ve sürekliliğin bir simgesi haline gelmiştir. Gelişmiş teknolojilerin kullanımı, aldığı uluslararası kalite belgeleri ve uygulanan başarılı satış / pazarlama stratejilerinin sonucu, ihracat yaptığı ülkelere ve mevcut müşterilerine yenilerini ekleyerek sattiğı ürün miktarını artırmaktadır.
Göltaş Çimento A.Ş., İstanbul Afyon karayolu üzeri 15. km'deki fabrikasının yanısıra, Isparta, Antalya,Alanya ve Manavgat'ta modern tesislerinde, hazır beton sektöründe de iddialı bir konumdadır.KALİTE POLİTİKAMIZKalkınma ve sanayileşme çabasında olan ülkemizde, inşaat ve alt yapı işlerinin vazgeçilemez ana girdisi olan çimento üretimini yapmaktayız.
Müşteri memnuniyetinin ürün ve hizmet kalitesinden kaynaklandığının bilincinde olarak tüm faaliyetlerimizde;
Yasalara uymayı,
Ulusal ve uluslararası standartlara uygun ürünler üretmeyi,
Tüm çalışanlarımızın katılımı ve eğitimini devamlı artırarak, Kalite Yönetim Sistemimizi sürekli iyileştirmeyi, böylece ürünümüzü her zaman güvence altına almayı,
Çevreye ve topluma saygılı şirket imajını korumayı
Taahhüt ediyoruz.