Gültuğ Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti.

Gültuğ Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti.

  • Güvenlik Hizmetleri

Firma Hakkında

Gültuğ Güvenlik olarak, çalışanlarımız ile birlikte müşterilerimizin değişen-gelişen şartlarını göz önüne alarak özel güvenlik, bina ve tesis yönetim hizmetleri ile ilgili memnuniyetini sağlayarak yüksek kalitede hizmetler sunmak ana hedefimizdir. Bu sayede ülkemiz, müşterilerimiz ve çalışanlarımız için güvenirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 
Gültuğ Güvenlik hizmetini çevreye duyarlı şekilde, insan haklarına saygılı, müşterilerinin güvenliğini tehlikeye atmadan, özgürlüklerini de kısıtlamadan ve çevredekileri de rahatsız etmeden gerçekleştirmektedir.
Gültuğ Güvenlik’in her kademesine göreve en uygun eğitimli personel seçilerek görevlendirilmektedir. İşe giriş için istenilen belgeleri tamamlamayan ve çalışma izni olmayan personel işe başlatılmamaktadır. Personele başlangıçta 5 gün süreli hizmet öncesi başlangıç eğitimi verilmektedir.
Tüm çalışanlarımız; müşterilerimizin işyeri disiplinine, işyeri çalışma kurallarına, işyerinin genel politikasına, ahlak ve iyi niyet kurallarına uyacağını, çalışırken öğrendiği iş ve ticaret sırlarını çalıştığı sürece veya işten ayrıldıktan sonrada 3 üncü şahıs ve kurumlara vermeyeceğini peşinen kabul ve taahhüt etmekteyiz.
Hizmet esnasında iş emniyeti kurallarına uyulmakta, çalışan personele ait yasal giderler ve sosyal haklar zamanında ödenmektedir. Gerek 5188 sayılı Kanun, gerek İş Kanunu, gerekse diğer mevzuatın ve işverenin öngördüğü her türlü kayıtlar muntazam ve düzenli olarak tutulmakta, hizmet konusunda verilecek talimatlara uyularak ve gerekleri yerine getirilmektedir.