Hacıyatmaz Prodüksiyon

Hacıyatmaz Prodüksiyon

  • Reklam ve Tanıtım, Prodüksiyon

Firma Hakkında

Hacıyatmaz Film, 2010 yılında Tayfur Sonkaya tarafından İstanbul'da kurulan ve bugüne kadar 1.500'den fazla reklam, 2D-3D animasyon filme alan deneyimli bir prodüksiyon şirketidir.
Hacıyatmaz Film olarak; 2015 yılından beri D-smart cablr network için animasyon filmleri yapıyoruz. Öte yandan 4K belgeseller, çocuk gösterileri, ağırlıklı olarak dünya çapında odaklanan formatlar üretiyoruz.
Fkirlerinizi ve ticari projelerinizi muazzam çaba ve benzersiz bakış açısıyla görsel hale getirmeyi kolaylaştırıyoruz. Görsel yaratıcılığı ve özgünlüğü ile bilinen yerel ve uluslararası en yetenekli yönetmenlerle çalışıyoruz. Ana hedeflere odaklanıyoruz, markalarınızın parlak, olağanüstü reklamlarla pazar alanında rekabet etmesini sağlıyoruz. Ayrıca tv dizileri ve tv şovları için yeni formatlar oluşturmaya devam ediyoruz.
Üretimin yanı sıra, drama dizileri, belgeseller, animasyonlar, TV şovları ve formatlar gibi kendi yapımlarımızı ve ince seçilmiş Projelerimizi dağıtmak için yeni bir şirket kuruyoruz.
Biz gerçek ve sürekli baskın pazarlama planlama ve stratejileri ile küresel büyüyen içinde üreticilere yeni fırsatlar sunuyoruz.

Hacıyatmaz Film is an experienced production company founded in 2010, based in İstanbul by Tayfur Sonkaya and filmed more than 1.500 commercials, 2D-3D animations so far.
As Hacıyatmaz Film; we have been making animation movies for D-smart cablr network since 2015. On the other hand we are producing 4K documentaries, kid shows, formats which are mainly focused worldwide.
We facilitate your ideas and commercial projects to become visual with tremendous effort and unique point of view. We work with local and international most talented directors known with their visual creativity and originality. We focus on main goals, make your brands to compete in market field with shiny, exceptional commercials. And we also continue to create new formats for tv series and tv shows.
Besides of production, we establish a new Company to distribute our own productions and finely selected projects such as drama series, documentaries, animations, TV shows and formats.
We offer to producers new opportunities within the globally growing with the true and continuous dominant marketing planning and strategies.

Firmaya Ait İş İlanları